outfit today

Kläderna jag har på mig idag
Ett linne från HM
Shortsen är ifrån HM
Smyckena jag har idag
Ring från ullared


Now I must really hurry

Nu så är man vaken eftersom världens sötaste Kaisa smsade mig. Så ska skynda mig & äta upp. Sen blir det springa & klä på sig. För jag är verkligen stressad. Haha, ni får ha en trevlig dag. Kanske slänger in dagens outfit.

a really nice song ♫


outfit today

Kläderna jag har på mig idag
Vitt linne - Gina
Tjock tröja - Bik Bok
Leggins - Klädstället
Accessoarer som jag har på mig
Klockan - Ur & Penn
Ring - Ullared
Svanringen - Gina
Solbrillor - ?

you never know whats happend tomorrow but i know

Jag ska säga att jag tänkte nog fortsätta med bloggen fick ett klagemål på att jag inte skulle det. Så startar igång nu då. Ny designer & även lite andra saker. Jag ska säga så här mycket idag har varit fint väder. Varit ute med Kim, Kaisa & Trulls. Först gick vi & handlade. Sedan satte vi oss ner & åt glass. Sen gick vi hem till dom där vi tittade lite på resor. Efter det gjorde vi mat, vi åt tacos. Kim & jag slogs lite med. Asså inte på allvar. Sen drog jag upp mot stan hände inte så mycket där. Så drog hem istället. Nu är jag hemma & ska snart duscha. Sedan blir det film som gäller behöver komma ner i varv. Imorgon så ser det ut som att jag ska vara med Jasmine. Sen får vi se vad som händer & sker. Ni får ha en trevlig kväll.
I never want to lose you

bjuder på två bilder , sedan blir det paus här ifrån

Trulls !
big love to you and your parents <3

sitter hos min söta älskling

Just nu gör man inte så mycket sitter hos världens sötaste. Han spelar & jag sitter jämte & tittar på. Ikväll blir det dra ner mot den stora staden & träffa folk. Blir även att grilla idag. Fast vet inte riktigt hur det ser ut för vädret ser ju lite lurigt ut. Men ni får ha en trvlig midsommar!
puss på dig bebis :*

PICTURES BY HANNA

Jasmine
By Hanna

speedway

Idag har man inte gjort så mycket åkte in till gvd på em & satt lite på Johan Orre. Där vi då träffade Sylle & Sakki. Snackade lite med dom sen drog vi ner mot Ica. På Ica köpte jag lite smått & gott. Sen så gick vi ner till Dalen där jag tog lite kort på Jasmine. Dom blev fina! Fast hon tyckte dock inte det. Sen när vi var på väg mot henne så smsade Kaisa. Så drog hem till henne lite själv. Vi snackade lite & sen drog vi ner till Rusta där vi letade stövlar. Men självklart hittade vi inga. Så vi drog upp mot henne igen. På vägen så körde jag Trulle bulle. Han är för himla söt. Tänkte ta lite kort på honom idag men sedan glömde jag bort det. Så får göra det någon annan dag. Träffade Jasmine & Linda på vägen. Men följde Kaisa hem eftersom jag hade min kamra hos dom. Sen så bestämde vi att vi ska träffa imorgon & hitta på lite saker. Sen va jag ute med Jasmine & Linda. Vi drog till Ica & sedan Johan Orre. När vi satt på Johan Orre kom Jey. Vi snackade med honom, sen va vi tvunga att dra oss ner mot speedway. Där vi tillbringade våran kväll. Träffade Felicia & Tess där så var med dom. Senare när alla hade dragit förutom jag & Jasmine så köpte mamma korv till oss. Satte mig jämte Tindra min systers kompis barn som är 2 år. Hon fick smaka lite granna på min korv. Hon var så himla söt när hon försökte äta korven. Dom är skit stor så såg lite roligt ut. Vid sista hitet drog vi & lämnade Jasmine's cykel. Sedan kom mamma & pappa & hämtade oss. Nu är vi hos mig & jag la mig i sängen för fyfan vad jag frös när jag kom hem. Mamma kom in & snackade lite med mig. Min mamma är för söt. Nu blir det film & sova tidigt för imorgon ska man in till Gvd tidigt på morgonen. Sen kommer nog världens bästa pojkvän hem till mig!
av; Hanna Einarsson

tagga utgång med jassi

Nu så ska jag sminka mig & välja kläder. Idag har jag lovat att ta kort & lite såna saker. Eftersom det inte är så fint väder så tänkte jag att det kan vara lite roligt och ta kort. Ikväll kommer dom ut isf. Nu så har jag lite brottom. Ni får ha en bra dag!
miss you babe !

today is raining that

Idag så är det ett jävla skit väder. Va ute en stund med Jassi i Gvd & så ringde vi en kompis. Hon berättar att hon hade trillat från moped. Vi fick panik tur var vi ungefär det hände. Så har varit på vårdecentralen med den ena tjejen. Det hade inte hänt nått som tur var. Sen drog vi hem till Jassi så hon fick duscha & pack idag ska hon sova hos mig igen. Ikväll blir det lana (a) Haha , fast tror ej det kommer gå så bra. Men vi får se.
Everyday you're away from me i miss you!


the time go fast

2008
2009
2010
2011
Skit vad man kan förändras på några år!

i love you

Hemma nu tagga att lana ikväll ska testa på att spela lol (a). Kommer inte kunna fatta nått men aa , detta ska bli kul & se hur denna kvällen slutar ! :D

everyday you're away from me i miss you baby

Nu så är man hemma har duschat & snart blir det kaffe med världens bästa familj & Jassi. Sen blir det åka moped i detta skit vädret ut till Gvd. Där man ska träffa lite folk. Ikväll blir det kanske sova hos Jassi. Fast vet inte riktigt eftersom jag inte har varit hemma så länge. Men nu ska jag vara med Jassi & familjen.
Big love to you baby ! ♥

älskar dig mossimossi

Sitter hos Linus ska snart titta på film. Haft en mysig dag i Smålandsstenar med min älskling. Har även varit hemma en sväng & träffat familjen. Lite roligt att Malin & min familj har träffats. Nu så ska jag pysa iväg & va med min underbara pojkvän!
Älskar dig över allt annat Linus <3

wonderful day

Nu så har man varit vaken en stund. Kunde inte sova mera pga sms hela tiden. När jag vaknade så satte jag mig vid datorn, sen gick jag ner & åt. Sen gick man ut en sväng med hunden. En sväng = 1km. Känner mig duktig brukar inte göra sånt. När jag va ute ringde Jassi & så snackade vi lite granna. Nu så ska jag ringa mamma snart & fråga lite vad som händer. Ska städa lite fort & sen ska jag hoppa in i duschen. Det känns som det behövs.
världens sötaste är du min älskade Linus ♥

Nu är jag tillbaka

Nu så har jag bestämmt mig för att jag ska börja blogga på denna igen. Känner att det inte riktigt funkade på den andra. Nu så har jag skaffat kille också så vill skriva mera här. Känns mera privat på det sättet.
Tänkte skriva lite om helgen.
Helgen är tillbringad med Jassi & Linus. Linus är min pojkvän för er som inte vet. Vi har varit tillsammans sen fredags så är rätt nytt. Tänkte inte skriva så mycket mera. Men nu blir det denna bloggen som kommer hålla igång.
love (L)

Ska jag komma tillbaka

Vill ni att jag ska uppdatera här ?

RSS 2.0