spa

Har haft hemma spa ikväll. Det var skit skönt. Så nu känner jag mig fräsch & pigg igen. Ska ner leta efter nått gott sen ska jag lägga mig & titta på film. Sen tror jag att jag ska sova så ha en trevlig kväll.
puss & kram

hemma

Hemma efter en dag i Värnamo. Är trött som fan. Men det var roligt i Värnamo. Köpte en töjning till örat. Gud vad jag älskar den bara att jag måste trycka igenom den (a). Igår var man hos Blerina för hon fyllde år. Vi hade skit roligt. Måste göras om. Hennes syster gjorde flätor på mig. Älskar dem. Imorgon är det skola igen! Buhu, vill ha ledigt. Jag funderar helt ärligt på att ta ett bad det var så jävla länge sen & bara gotta mig själv. Tror jag ska göra lite sånt ikväll bilder kommer säkert.
puss & kram

TÄVLING

Jag är med i en tävling hos Sofia & man kan vinna denna produkten på hennes blogg. Så tänkte testa & vara med en gång. Funderar på att ha en egen tävling & den börjar nog idag eller imorgon. Vi får se lite granna. Har varit vaken i en halv timma & ska ner & äta. Sen blir det städa mina garderober , för de ser för jävliga ut. Vi får se vad som händer idag lite granna. Ska försöka få tag i min älskade Amanda. Japp, bloggar senare.
puss & kram

har bakat ;)

Nu har man bakat klart & det blev skit gott. Tänkte visa lite bilder under bakningen & lite bilder efter.
puss & kram

Nu ska jag

Nu ska jag hoppa in i duschen en sabbis. Har fixar mitt rum. Så ikväll så blir det chilla. Har varit i Jönköping hela dagen & det tar på krafterna. Så blir slapp. Kommer ut bilder på vad jag har köpt senare ikväll.
puss & kram

nu blir det

Nu blir det hopp in i pyjamasen & sedan blir det att glo på film. För att jag ska kunna sova. Ni får ha det så bra & jag ska försöka uppdatera imorgon när jag åker till Jönköping. Men det får vi se. Ni får ha det så bra så länge.
puss & kram

Japp

Hemma nu äntligen efter en lång dag. Innan skolan var panik, hade inte mobilen med mig så pappa fick lämna den till mig. Sen typ i skolan var allt okej. Sen hämtade min syster mig & åkte till Mikaela. Fixade mina naglar. Sen blev det konfa. Jag tycker konfa är roligt. Tror jag ska försöka plocka lite i rummet eller slänga in alla kläder.
Dagens outfit;
kort tröja - HM
linne - JC
jeans - GINA


Dagens smycken;

puss & kram

jag kanske är patetisk

Jag kanske är patetisk, men vågar du öppna din käft igen så okej för mig. Jag är skyddar mina närmaste, men du verkar fan inte ha någon nära dig. Jag dissar dig stort. Du kmr hit & tror du är nått men så synd för du kommer aldrig bli nått. Du vågar inte ens komma till skolan , men skit vågar du skriva på bloggen. Jag vågar med ! Våga kom till skolan så kan vi ta det öga för öga. Istället för att blogga om vårat bråk! Det är lugnt för mig om vi ska ägna våran tid till att blogga om detta. Jag pallar inte lägga ner fucking energi på detta nu.
Ville bara skriva ut all min ilska på dig.


you are an angel, but you can never fly <3
puss & kram

ska vara med i tävling


Nu så sitter man hemma & har nyss pluggat blir mera senare när mamma kommer. Idag har man varit i skolan helt drygt. I alla fall , jag är bäst (h). Var i Anderstorp tittade till min navel. Sen kom mamma & hämtade mig. Vi handlade lite saker som jag behövde. Har även suttit & snackat lite skit med mamma. När vi fikade. Ska titta lite på smycken & sånt nu. Uppdatering ikväll!
puss & kram

handboll

Jag tittade på handbollen och om inte Sverige vinner så dör jag. Har duschat, pluggat & tittat på handboll. Ska snart påbörja natten med att titta på en film som jag kan somna sött till. Känner mig mycket bättre nu ikväll. Ska fixa mina kläder tills imorgon så jag har det klart tills imorgon. Ska även försöka få tag i min efterblivna vän Emma! Nej min lilla bebis det. Ska försöka gå upp tidigt så jag kan lägga upp ett inlägg innan jag drar till skolan. Nu ska jag läsa lite bloggar sedan blir det film time.
puss & kram

skulle..

Skulle göra ett snabbt inlägg igår morse. Men datorn ville inte som jag vill och på kvällen så hade jag sån huvudvärk så jag orkade inte göra nått. Idag har man varit i skolan. Det var som vanligt. Inget nytt , tror jag väl inte. Efter skolan var jag, Emma, Anna & Amanda på Lindex. Det finns inget roligt där tycker jag inte. Sen drog jag & knäckte ryggen. Efter det gick jag & köpte bakelser (muffins). Sen gick jag till Kaisa & Kim. Så fikade vi & snackade. Fick även massa saker utav Kaisa som kläder, smink, smycken & hårprodukter. Jag tackar dig tusen gånger om! Tror även jag ska sätta mig & beställa smycken funderar jag på. Vi får se hur det blir. Idag ska jag plugga med mamma på moped kortet. Sen så ska jag nog ta & städa på rummet ifall det blir någon tid över. Ska försöka uppdatera ikväll.
Gårdagens outfit ;


puss & kram

-

Idag har man varit i Kyrkan gud vad jobbigt det var. Träffade familjen som sörjde för sin pappa/sin man. Jag är ju barndomsvän med pojkarna. Gud vad det kändes jobbigt. Kom i alla fall hem & åt mat. Sen pluggade jag & åkte till farmor. Hon fyller år imorgon. Så vi firade henne lite granna. Mysigt. Sedan åkte vi hem & jag var på dåligt humör. Sen kom min syster hem & vi åt tacos. Sedan tittade vi på minuten har aldrig tittat på det innan. Nu blir det ta & krypa ner under täcket. Eller snart ska rengöra min piercing & sånt innan. Sen blir det att mysa ner sig & sova.
puss & kram

nu

Nu har man duschat ska ner & äta. Sen måste man fixa sig. Jag tror inte det blir någon outfit nu på morgonen.
puss & kram

movie time

Nu blir det movie time med maränger som jag har gjort själv. Imorgon ska man upp tidigt för att gå till kyrkan. Kvällen har varit bra , har ätit en god kvällsmat & tittat på bra program. Har även letat lite kläder. Men nu blir det titta på en film på 4:an. Den verkar väldigt bra. Ha en fortsatt trevlig kväll så skriver jag imorgon.
puss & kram

min dag

Jag har varit inne i Gislaved med min systers kille & köpte chips för min kärra mamma hade ätit upp mina. Idag blir det bara ta det lugnt ska snart äta en god kvällsmat. Ska försöka ladda min kamera också (a). Jag uppdaterar säkert senare ikväll. Ha det bäst.

puss & kram

dålig uppdatering

Har haft en dålig uppdatering på grund av att min barndomsväns pappa dog igår. Det är tragiskt. Idag så ska jag bara ta det väldigt lugnt.
puss & kram

torsdag

Idag har man varit i skolan helt soft ärligt talat. Hände inte alls mycket, torsdagar har man håltimma nästan hela tiden. Tog bussen hem efter skolan. Sitter här nu & funderar på att göra en ny header & allt. Så tror jag ska lägga ner tid på det idag. Ska även lägga ner min tid på att plugga & sen får vi se hur långt man kommer. Ska i alla fall göra något & äta nu. Är väldigt hungrig så nog bäst innan jag svälter ihjäl.
puss & kram

hej ,

Sitter & tittar på TV just nu . Jag har tänkt att jag ska lägga ut dagens outfit ikväll & vad för dumheter jag har hittat på idag.
puss & kram

OUTFIT

Linne - JC
Blus/skjorta - Lindex
Skärp - Gina
Leggins - Azzuro

Idag har det varit en bra dag faktiskt. Jag är så trött , så nu har jag bestämt mig för att sova. Skulle gärna bloggat men jag behöver sömn. Har varit med Trulls & Kim idag. Nya bilder på honom kommer imorgon. Kanske till & med ändrar min blogg. Vi får se hur det blir med den saken. Nu blir det en film & sova till den. Ni som fortsätter & vara vakna ha en trevlig kväll!
puss & kram

-

Dagens outfit;

"tröja" - JC
byxor - hm
bälte - ?
klocka - Ur&penn


puss & kram

sitter på zäta

Sitter på zäta med Emma och väntar på att Amanda ska sluta sin lektion. För jag måste snacka med henne. Skolan idag har varit rätt bra , inga konstigheter. På SO så snubblade min lärare & gick inte hålla sig för skratt. Det var det roligaste idag. Ska hem till Kaisa snart & fixa håret. Sen vet jag inte vad som händer mera idag. Tror det blir ta det lugnt. Vi hörs senare när jag kommer hem.

puss & kram

sova?

Nu funderar jag på att sova. Börjar bli lite slö. Ska upp kvart i 6 tänkte jag. Så är nog bäst om man går & lägger sig snart. Ni som ska fortsätta vara vakna få ha en trevlig kväll & till er som ska sova god natt.
puss & kram

happ

Nu ska jag försöka välja kläder tills imorgon. Kanske blir att titta förbi i systers garderob. Tror jag kan hitta något fint ur min egna garderob. Japp, nu ska jag försöka få in dagens outfit & sånt. Men vi får se hur det blir med den saken.
Jag gillar dom jeansen!
puss & kram

hemma

Nu är man hemma efter har varit hemma hos Kim, Kaisa & Trulls. Jag, Kaisa & Trulls gick & handlade lite chips & redbull. Sen så gick vi hem till dom & typ satt & snackade. Det var jätte mysigt. Jag tycker om Kim & Kaisa för dom kan man alltid vara sig själv framför. Man kan även snacka om allting med dom. Det känns rätt skönt. Tog lite bilder med Trulls. Jag fick navel smycken av Kaisa ett stort tack till dig gumman. Imorgon ska man kanske dit igen & göra blonda slingor & Kaisa ska kanske färga håret. Sen ska jag försöka göra rasta flätor i hennes hår. Det ska bli roligt & se hur det blir. Men det var verkligen en super trevlig kväll med er. Jag är förälskad i Trulls. Han är helt underbar & vacker. Fina ögon också tror han kommer blir mycket gillad av alla tjejer när han kommer upp i ålder. I alla fall när jag kom hem åt vi kebabrulle & tittade på TV. Mysigt att får vara tillsammans med mamma & pappa lite granna. Ska snart lägga mig & titta på en film. Sen sova , blir tidigt imorgon. Så lika bra att sova i tid.
Jag älskar dig sötnos <3
Tack så jätte mycket Kaisa för alla smyckena & du vet att jag älskar dig gumman! Du är en äkta vän för mig! <3
Puss & Kram

film

Uppdaterar från mobilen eftersom jag ligger i soffan och glor på film. Tittar på ensam hemma två den är skit bra. Kanske ska man hem till kaisa, trulls och Kim senare. Dom har varit utomlands så har saknat dom mycket. Men vi få se. Nu ska jag titta klart på filmen skriver mera senare . Puss & kram

har varit

Har varit vaken en stund. Men har inte hunnit blogga bara. Har pluggat inför moped kortet. Men det går väl som det går. Snart ska man äta middag. Men först vill jag upp & duscha. Det börjar blir varmare ute. Det känns så skönt. Ska även ta & försöka fixa till det i mitt rum. Kanske städa lite granna & sen bara mysa i soffan idag. Men jag uppdaterar senare.
Puss & Kram

så..

Nu orkar man inte vara nere längre så ska dra igång en film & ha lite mys här uppe istället. För jag vill verkligen kunna ta det lugnt idag. Är trött & det har varit en jobbig vecka kommer även en till jobbig vecka & se fram emot. Men kvällen har varit bra , fick god mat. Vi började då med förrätt, varmrätt & mellanrätt. Sen så senare fick vi kaffe & tårta. Den var hur god som helst. Så nu ska jag försöka se vilken film jag ska titta på & sen blir det att sova efter det. Kom på att jag kan skriva vad jag fick.
Jag fick;
300 kr av min farbror
ett presentkort av min farbror & hans fru
ett Thomas Sabo smycke till mitt armband det var januari droppen.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.
Puss & Kram

nu ...

Nu är alla här vi har ätit god mat & jag har fått lite saker. Snart blir det kaffe & då blir det tårta med. Den har jag valt. Så vi får hoppas mamma har gjort rätt ;).

KVÄLLENS OUFIT;
linne - JC
skjorta - HM
strumpbyxor - lindex
SMYCKEN;
klocka (ingen aning)
armband - August Pettersson
ring - kappahl
/h'aniii

hahah,

Har nyss duschat & gjort klart allting i rummet. Jag har hjälpt mamma med att fixa efterrätten. Snart är allting klart fattas bara att alla ska komma & det gör dom vid 7 tiden. Så det är bara att vänta. Snart blir det mat i alla fall. Hoppas det blir nått gott ät hungrig.

Outfit;
t-shirt - JC
team sportia byxor

Har tänkt på att jag älskar glitter.
/h'aniii

god morgon

God morgon vaknade för en stund sedan gick upp & åt frukost. Sen drog jag upp snackade med mamma & sen så började jag städa mitt rum. Det är inte klart ännu men snart så är det klart. Ska hjälpa mamma idag med maten & hjälpa till & duka. Ska försöka med bättre uppdatering idag. Tror det kommer gå bättre. För nu är man hemma mycket. Ja , nu ska jag försöka bli klar med mitt rum. Vi hörs senare!
/h'aniii

juste!

Juste har glömt att säga att jag har fått mitt skal som jag & mamma hade beställt i måndags. Så nu är den hemma , den är skit fin! Jag älskar den som fan.
Mitt älsklings skal !
& en trött Hanna!
/h'aniii

min dator..

Min dator har varit ner stängd i 3 dagar , vet inte varför. Har inte haft någon lust att typ stätta på den. Imorgon så ska det vara kalas för att jag fyllt år. Då ska jag hjälpa mamma hela dagen , men jag ska försöka uppdatera. Ska försöka fixa outfit & lite grejer. Nu blir det film & sen så ska jag försöka sova.
//h'aniii

sitter nere....

Har varit i skolan. Det var roligt , bytte om typ 1000 gånger. Min syster är hemma med sin kille . Skriver senare /h'aniii

ligger i min ....

just nu ligger man i sin säng glor på film och äter lite godis . Jag är jätte trött , ingen aning varför. Nu ska jag fortsätta titta på film. /h'aniii

jag bloggar senare...

Jag bloggar senare , nu håller jag i alla fall på att ladda ner musik till mobil. Skriver när jag inte gör det längre ! :) /h'aniii

in my bed

Ligger i min säng och funderar på massa olika saker. Jag saknar min Trulls :( men han kommer snart hem. Jag har pluggar inför mitt moped körkort , jag är stolt över mig själv . Nu blir det sova så man är pigg imorgon . Blir uppdatering imorgon ! / h'aniii

nu är

Nu är man inte själv hemma längre mamma & syrran kom nyss hem. Mamma satte sig jämte mig när jag tittade på film & frågade mig om jag ville köpa skalet till min mobil. Jag köpte ett på direkten. Så nu är det beställt & imorgon är den nog på väg hit. Jag ska göra en träningsdagbok. Hur jag tränar & sånt vet inte om jag ska göra det här på bloggen eller valigt. Kanske gör båda två. Nu ska jag borsta tänderna.

FILM

Sitter & tittar på Pelle Svanslös. Har inget bättre för mig , ska nog göra popcorn. Är trött som fan så tror jag kommer somna här med Busan.

-

Svar på tal
Anonym:
» h'aniiieinarsson säger:
har städat klart  <3
fina klockor! var e dom köpta? :)

Svar: Den vita kan man köpa på ur & penn. Den andra har jag ingen aning om.

Nu har man tränat klart , det är alltid lika roligt & skönt. Gjorde 20 armhävningar idag (a). Nästa vecka så blir det hårdare träningar. Älskar utmana mig själv. För jag vill ha resultat. Nu ska jag hoppa in i duschen!


nu blir det

Nu blir det byta om & börja träna. Har ont i magen som fan efter igår (a). Typiskt mig.
* hopprep 30x2
* situps 3x10
* armhävningar 10st
Så ser mitt träningspass ut. Så nu ska jag försöka hålla detta & försöka hålla mig till lite nyttigare saker. Så blir nog göra en köp in lista vad jag ska börja äta. Bloggar senare.

detta fick jag ;

Tack för alla underbara presenter! Hoppas man kan få flera (a). Hihi, nej men jag är super nöjd.


tänke

Jag tänkte ta kort på alla saker jag har fått idag!
Idag har man varit i skolan , det var helt okej. Många sa grattis & det gjorde hela min dag. Jag typ är helt slut efter dagen.

skolan

Sitter i skolan & väntar på mamma! Idag får man se hur det blir. Jag hoppas på en toppen födelsedag än sålänge har den varit bäst hit tills. Jag älskar min underbara vänner som tänker på mig!


my day

Idag fyller jag och Edvin år !

f*n

Varför funkar det inte !

mobilbloggar

Jag har kommit på hur jag kan blogga genom mobilen (a). Tittar på karate kod , den är jätte bra . Jag bloggar senare. /h'aniii

film

Nu blir det titta på Karate kid.

-

Nu när man har städat hela rummet & fixat bilder tycker jag man förkänna ett hårt träningspass. Så nu blir det byta om & träna. Sen skriva veckoplanerare & sen blir det äta nått. Sen blir det mysa med film. Det tycker jag att jag förkärnar. Imorgon skola igen & ingen vanlig dag. För då är det min & Edvins dag! Japp , nu ska jag sluta tjat & träna.

KLAR

Före ;
Efter ;






städa städa städa..

Nu så har jag städat i nästan 1 timma & 30 min. Har byt gardiner & sängkläder. Nu är det resten ikvar. Det är inte farligt mycket kvar. Men det är ändå jobbigt , sen så ska man damsuga & grejer herregud. Ska leta upp en till klädhängare med. Så man får lite ordning på väskorna. Något jag borde städa är mina garderober. Vågar nästan inte titta i dem. Nej om man skulle fortsätta? Skriver mera senare.

nu har man

Nu har man ätit en god middag , jag har plötsligt blivit på jätte dåligt humör. Så nu ska jag börja städa. Behöver verkligen få i ordning allting nu , ska även fixa om lite. Tror jag. Äsch vi får se vad som händer.

dag 09 – största sveket

Största sveket. Oj det vet jag nog inte. Jag har så många vet inte vart man ska börja. Största sveket för mig är nog när vänner säger att dom finns där men när man behöver dom så finns dom inte där för en. Har ett till svek men det tänker jag inte ta upp i min blogg.

vaken

Vaknade vid 12 gick ner & åt frukost. Så jävla gott var det , har inte ätit så mkt på två dagar. Satt & gjorde mamma sällskap hon skulle laga mat. Idag blir det godaste maten ever. Idag blir det snacka med mamma & sedan städa undan julen. Jag är skit glad för att göra det. Sen vet jag inte vad som händer mera idag. Ska tanka hem lite filmer & bara mysa ner mig i soffan eller sängen.

-

Jag skulle faktiskt kunna tänka mig & köpa gummistövlar. Har hittat ett par skit snygga. F*n vad det blåser mycket ute , det är jobbig som fan. Svårt att sova för det.

-

Klockan är 00:02 & jag skulle sova tidigt men det blev inte så. Jag är typ ledsen, glad & besviken. Jag har ont i ryggen som fan. Imorgon ska man städa med jippi ? Det får vi se imorgon, ska försöka få lite ordning här inne med. Måste få med mamma till ikea fortfarande med. Ska chatta på msn lite granna , sen blir det sova.
Saknar dig Trulls, Kaisa & Kim! <3

dag 08 – framtidsplaner

Mina framtidsplaner är att jag vill bli hårfrisör & bo i ett stort hus. Jag ska ha 2-4 barn & ha en underbar man. Ska åka utomlands varje år & utforska världen. Ska även ha egen salong. Inne i mitt hus ska jag ha allt som jag har önskat mig , som jag inte fått. Ska ha en fin bil. Jag ska ha pool utanför mitt hus & lagom stor trädgård. Sen när jag får barnbarn så ska jag skämma bort dom. Nja så ser mina planer ut!

hur skulle min blogg...

Hur skulle min blogg bli bättre? Ni får gärna skriva en kommentar om det.

Night was best! Jag har inte haft så roligt på länge. Tack för en kväll som gjorde mig glad igen. Ja ni allesammans , sitter här & försöker få ett liv? Nej skojade bara. Jag har nyss varit i duschen & det var skit skönt. Funderar på att plugga lite granna det behövs nog & ska även försöka sova tidigt inatt. Behöver nog en godnatt sömn. Ja om man ska göra nått till nytta.
Jag har en sorg
En längtan efter dig
Det svider i mig


Vilken outfit ikväll?

1.
2.

3.

4.



nu är

Nu är man sminkad !

nu

Har snackat med Nicol & Kim (kusin). Planerna kanske går som planerat ikväll. Allt verkar bra i alla fall nu. Vi får senare hur det blir med den saken. Ska se vad man ska ha på sig också ikväll. Det är nog bra om man gör det. Ska i alla fall sminka mig nu. Sen får vi se hur resten blir.

dag 07 – den här veckan

Denna veckan;
Måndag tog det lugnt
Tisdag tog det lugnt
Onsdag tog det lugnt
Torsdag tog det lugnt
Fredag va med några vänner (fest)
Lördag tar det lugnt
Söndag imorgon ingen aning


klar

Nu är jag klar med bloggen. Om ni vill titta hur den blev kan du göra det här ; http://personiba.blogg.se. Nu så blir det börja fixa sig & platta håret. Tusen år sedan jag gjorde det & vill se hur långt mitt hår är (a). Ska även fixa lite saker i mitt rum. Vill ha upp en spegel men vet inte vart ännu. Vill inte förstöra min fondvägg. Vi får se . Nu blir det i alla fall inte sitta stilla. Upp & hoppa Hanna!

håller på ...

Jag håller på med en blogg , skriver när jag är färdig med den !

usch

Jag somnade klockan halv 4 inatt. Jag ville sova men det gick inte. Är vaken nu , det gick inte sova längre. FAN , jag vill sova i evigheter till. Jag ska nog ställa mig i duschen & sedan gå ner & äta en god frukost. Känner att jag behöver detta. Sen kanske det blir en städning & senare får vi se. Nicol frågade om jag ville komma hem till henne idag. Vi får se hur det blir med den saken.
God morgon!

försökte

Försökte göra ett inlägg genom mobilen , tro fan att det inte funkar har suttit med det näsan i en halv timma. Jag funderar helt seriöst på att sova snart. Har så jävla ont i svans kotan bara. Så blir nog svårt att sova. Jag har faktiskt ändrat om lite granna på mitt rum , tycker det är finare. Blir nog titta på en film & somna till. Jag har ingen ork just nu. Min dag imorgon får vi se hur den blir. Hoppas den blir lyckad.

Jag är ingen ängel
jag är ingen sol
jag är ingen skönhet
jag är ingen vacker prinsessa
jag önskar bara att jag någon gång kan lyckas!



nu så

Nu så har man varit social nästan hela kvällen mot mina föräldrar. Vi har tittat på Göta Kanal 3. Den är väll sådär tycker om den första mera. Har suttit med mina föräldrar och fetat mig med massa gosaker. Imorgon vet jag inte vad som händer exakt. Ska se om man vågar ändra nått på håret eller inte. Jag är lite rädd för att mixtra med håret , men jag vill verkligen ändå . Så ska se om man kan åka & köpa hårfärg. Ja , nu så ska jag försöka få lite ordning i mitt rum.

tagga

Tagga ner till Göta kanal 3. Så nu blir det film kväll & äta mina kakor. Hehe , bloggar senare ikväll !

...

Har ätit en god kvällsmat med mamma & pappa. Nu snart ska man ner & vara social. Ska bara läsa några bloggar. Har snackat med min bebis (Amanda).
I love you sista ! <3

jaha

Nu så har man pratat med mamma , hon & jag ska försöka komma iväg till ikea. För jag ska få ett bord till mitt rum. Ska försöka få ordning i detta helvetet (a). Jag tycker inte om mitt rum som det är nu. Vill försöka få det mera ordentligt. Jaha , jag vet inte vad jag ska göra. Har lite så ångest. Måste veta vad jag ska göra (a). Haha , nej men nu ska jag försöka ta tag i mitt liv.

dag 06 – min dag

Vaknade ungefär vid halv 12. Åt frukost & byte om till lite finare kläder. Åkte till Kyrkan med mami & papi. Sen åkte vi hem & fikade. Pluggade inför moped kortet. Sen har jag masserat min mami. Sen visade jag en sak jag ville ha. Japp , inte så mycket mera har hänt. Ska nog försöka städa lite granna. Eller ja , vet inte vad jag ska göra annars.

tråkig?

Jag har super tråkigt , orkar ingenting. Ingen aning vad som händer idag över huvudtaget. Är trött som fan & bråkar med mamma. Jag pallar verkligen inte med detta.

dag 05 – dagens outfit


Morgon outfit ;
Pappas tröja & mjukis byxor.

Vaknade för ungefär en timme sedan. Ska nog snart ringa mamma & snacka lite med henne. Ska hoppa in i duschen snart i alla fall. Blir nog städa , känner att detta behövs. Sen får vi se vad det blir mera. Skriver senare.

dag 04 – mina samlingar

Ja ni vad samlar jag på ? Hmm , jag samlar på bilder i min dator. Som ska framkallas snart , med det blir aldrig. Samlar jag mer på ? Jo jag samlar på parfym flaskor från puma. Jag älskar alla puma parfymer som finns. Har 3 stycken flaskor & två stycken är från förra året & den ena är från detta året. Bild kanske kommer senare!

4 januari (dålig uppdatering)

Har inte haft så bra uppdatering , för det har varit så att jag inte varit hemma. Jag annars om jag varit hemma så har jag sovit hela tiden. Ska försöka bättra mig , idag har jag pluggat till körkortet & har även sovit bort min dag.

Onsdag - Ringa runt till olika saker & har även namnsdag
Torsdag - Massa plugg?
Fredag - Ingen aning Z kanske
Lördag - ta det lugnt
Söndag - ta det lugnt
Måndag - Min & Edvins födelsedag ! :D



dag 03 – mina föräldrar

Mina föräldrar , mamma heter Britt-Marie & min pappa heter Glenn. Dom har varit tsm ungefär 30 år & gifta i 24 år. Dom bor tillsammans fortfarande. Mamma jobbar på gymnasium & pappa jobbar på kabelfabrik. På fritiden har driver pappa jordbruk. Mamma lagar mat , tvättar , städar & mm.
Blev en bild på hela familjen från Tunisien.

sitter här

Sitter här har tittat på Sherk 3. Håller på att titta på Jalla jalla. Är rätt trött , så vet inte vad som händer. Har inte orkat planerat någonting.

behöver er hjälp...

Jag funderar på att färga håret men vet inte hur? Ni får gärna säga era åsikter. Om vad ni tycker ser bäst ut.

3 januari

Har inte gjort någon uppdatering för har inte varit hemma & har inte hunnit. Vaknade för en stund sedan , ska äta nått ganska snart. Idag vet jag inte vad som händer. Vi får se vad som händer. Ni får ha det så bra så länge så uppdaterar jag senare.

dag 02 – nyårsafton

Nyår åkte jag hem till Amanda på morgonen för hon skulle iväg & sola. Sen åkte vi hem till henne. Började smått festa där & sen åkte vi upp till erik (hennes kille). Var där , sen blev det massa ändringar.

dag 01 – om mig

Jag heter Hanna är 14 år fyller 15 10/1. Jag bor utanför Gislaved ute på landet. Jag bor här med mamma, pappa & syster (Ida). Har en till syster men hon bor inte hemma (Emma). Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mera om mig.

31 DAGAR I JANUARI

dag 01 – om mig

dag 02 – nyårsafton

dag 03 – mina föräldrar
dag 04 – mina samlingar
dag 05 – dagens outfit
dag 06 – min dag
dag 07 – den här veckan
dag 08 – framtidsplaner
dag 09 – största sveket
dag 10 – första skoldagen efter vinterlovet
dag 11 – mina syskon
dag 12 – favoritfilmer
dag 13 – personer som betyder mest
dag 14 – det här får mig att gråta
dag 15 – mina drömmar
dag 16 – min första kyss
dag 17 – det bästa minnet
dag 18 – min bästa födelsedag
dag 19 – detta ångrar jag
dag 20 – det här upprör mig
dag 21 – en underbar känsla
dag 22 – mitt husdjur
dag 23 – detta ser jag fram emot
dag 24 – det här får mig på bättre humör
dag 25 – mina känslor
dag 26 – mina rädslor
dag 27 – min favoritplats
dag 28 – det här saknar jag
dag 29 – min tro
dag 30 – min första kärlek
dag 31 - mitt bästa år

 


2011

Ny början med att förändra mitt liv. Ska göra bra saker , ska börja plugga mera (a) Sen så ska jag börja ut & springa (träna). Ska börja lyssna på mamma mera. Får min moped snart planerat 12 januari om inget går fel.




Nu så är man hemma efter varit hemma hos Amanda. Nyår vill jag inte snacka om. Men när jag kom hem så duschade & såg även att mamma städat i mitt rum. Ja ikväll ska man på bio med familjen. Ska bli roligt att få vara med alla tillsammans. Börjar det nya året bra. Ska för det mesta ta det lugnt , ska käka lite granna tänkte jag. Sen så blir det en film. Får se om jag inte somnar. Är sjukt trött.

RSS 2.0