BILDER FRÅN SO:N IGÅR !

puss & kram

Ingen uppdatering igår..

Ingen uppdatering igår för jag kom hem sent. Var på hockey sista alags matchen. Det var jätte roligt var där med Emma Eriksson, Emma Eliasson, Johanna Janesson & Julia Malmberg. Sen kom det flera men orkar inte skriva namnen. Idag så blir det massa pluggande , för imorgon har man 2 prov. Sen har jag lovat Stephanie att ringa henne. Så mycket att göra, ska även plocka iordning på rummet. Börjar bli lite stökigt igen (a). Men ni får ha en bra så uppdaterar jag ikväll.
puss & kram

Hjälp

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Vilken tycker du är finast?

SITTER & väntar på

Sitter & väntar på att mamma ska komma & hjälpa mig. Vi sitter & pluggar inför imorgon. Jag skriver när jag har pluggat klart & duschat. Mycket som händer ikväll.
puss & kram

Jag har verkligen bestämt mig!

Jag ska storstäda hela mitt rum finns fan ingenting att göra!

TISDAG

Ingen uppdatering igår på grund av nätet. Men jag fixade det idag stolt! Nu sitter jag & lyssnar på musik. Ska börja plugga nu med tänkte jag. Vet inte om jag ska in till gvd sen eller inte. Men först ska jag snacka med Amanda. Nu ska jag anstränga mig till att börja plugga. Skriver senare.
Ha en bra dag
puss & kram

FI**A

DET FUCKING SNÖAR IGEN ! ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DETTA. HAR FAN LUST ATT HÄNGA MIG NU. HEHE, NEJ JAG SKOJAR.
Just nu sitter jag & lyssnar på musik. Väntar på att mamma & pappa ska komma & laga mat till mig (a). Blir en tidig kväll i min säng idag. För jag är fortfarande svintrött. Så låt kvällen gå fort.
puss & kram

VAKEN

Nu är man vaken ska snart hoppa in i duschen , ska typ bara vänta på ett nummer. Skulle till kyrkan egentligen men jag orkade inte. har legat i sängen nu hela jävla dagen. Gott har det varit iallafall.
Jag tror jag är kär (a)

puss & kram

SÖNDAG - HEMMA!

Nu är jag hemma efter har varit hos Amanda. Sov hos henne. Kan bara säga en sak, fan vad lyckad kväll det var igår! Jag hade faktiskt as kul. Tack allt folk också som gjorde hela kvällen! Idag så blir det inte så mycket som händer ska städa klart på mitt rum som jag inte gjorde igår. Sen blir det plugg & en bra film på det. Helt enkelt en slapp dag. Förlåt för jag inte la in bild på håret hur det blev, men jag hade verkligen ingen tid för att göra det så får se om jag slänger in något senare idag. Men nu snart blir det mat, gud vad jag är hungrig.
Amanda <3
puss & kram

sitter här

Sitter här med färg i huvudet & väntar på att det ska bli klart. Så man kan dra sig vidare. Har även valt kläder eller det tror jag i alla fall. Men nu så ska jag försöka göra nått så tiden går fortare.
puss & kram

TÄNKTE VISA

Tänkte visa vad jag hade i min väska.

Jag tänkte ha en frågestund men inte säkert ännu om det blir en eller inte. Just nu väntar jag på syrran & hennes kille. För dom har min hårfärg & mina tuggummi. Väntar även på mamma för jag är as hungrig. Ska välja kläder till sen & lite smått. EFter jag har färgat håret så blir det en snabb sminkning & sen ut. Vill inte sitta inne på en sån vacker dag.
puss & kram

LÖRDAG

Idag vaknade man rätt så tidigt på grund av sms. Tack alla ni som skickade! "/. Ialla fall så gick upp & åt frulle. Sen så blev det upp & städa på rummet. För idag så ska man åka till ishallen för det är cup. Men först så ska jag vänta på att mamma kommer hem om hon har köpt mina slingor. Ska nämligen slinga håret. Resultat & sånt kommer senare idag. Ska städa klart nu på mitt rum & sen blir det att vara ute hela dagen för det är fint väder. Ska titta på handboll idag med min kompis flickor spelar så ska titta på när dom spelar. Mycket som händer idag. Men jag skriver senare idag.
puss & kram

FREDAG

Idag så har man varit i skolan & åkt bil. Sen så var man lite på zäta & sen drog man hem.
En lång historia blev nyss kort.
puss & kram

TORSDAG

Idag har man varit i skolan , det har faktiskt varit roligt. Efter det så var det konfa läsning. Jag tror aldrig jag har haft så ont i magen innan efter att skrattat. Sen efter det så drog jag till zäta där jag skulle träffa Ebba. Sen kom Tina & Annie. Har saknat Tina som fan. Sen drog jag hem & ställde mig i duschen fyfan vad skönt det var. Nu så blir det måla naglarna innan jag glömmer det igen.
Dagens outfit

Rött linne - JC
Skjortan - Ullared
Byxor - Vero moda
Emma Eliasson du vet att du betyder mest för mig på hela denna jord utan dig skulle jag inte klarat mig långt. Därför så är det så att jag har gjort en bild på dig & mig som hänger över min säng. Du kommer alltid betyda som en syster för mig & det vet du själv!

puss & kram

DAGENS OUTFIT

Vitt linne - JC
Blommigt linne - JC
Jeans - ?
Strumpbyxor - Ullared
puss & kram

ONSDAG

Var i Värnamo idag & skulle göra en sak. Ska jag vara ärlig så är jag så jävla arg på det! Men återgår till lite annat. I Värnamo så köpte jag lite saker köpte även ett par skor i Gvd idag.
puss & kram

VÄRNAMO IMORGON

puss & kram

INGEN RUBRIK

Nu är jag tillbaka efter har tagit en skön dusch. Jag håller fortfarande på med mina shorts, imorgon när jag åker till Värnamo ska jag köpa ett linne som jag ska ändra om. Ikväll så har jag tillbringat med mamma & pluggat. Hon har hjälpt mig. Sen åt vi & tittade på tv ihop. Nu så ska jag borsta tänderna & välja kläder tills imorgon. Sen så blir det fläta håret & titta på film om inte sova. Min varma oboy. 
puss & kram

Sommar outfit

Jag kom hem för en stund sedan & så kom jag på en super smart sak. Jag har varit så dum att klippa ett hål i mina byxor så jag klippte ett par shorts. Dem blev faktiskt as bra.
Detta skulle vara as fint till sommaren eller varmare vår. Jag blev nöjd med dom. Idag va det väldigt fint värder. Blir så glad av att bara se solen. Idag blir det plugg & sen så ska jag & mamma titta på vår jacka. Men jag bloggar senare ikväll. Ni får ha en skön eftermiddag!
puss & kram

tisdag

Dagens outfit;

Svart linne - JC
Spetts linne - Av Kaisa
Kavaj - HM
Leggins - JC
Klocka - Ullared
puss & kram

MÅNDAG

Nu så är det snart slut på denna måndagen. Idag har man varit i skolan tänker inte berätta så mycket om det. Typ att vi hade en väldigt trevlig idrotts lektion. Sen var det inte så mycket mer med det. Gick hem till min KP & åt lite granna. Sen typ cyklade jag & Athena till stan , tittade runt. Vi hittade as mycket fina saker. Sen drog vi tillbaka & då var min KPs föräldrar där & vi pratade lite. Sen så var jag tvungen för att dra till zäta. Hade nämligen kurs där. Sen kom mamma & hämtade mig. Gjorde lite körkorts frågor. Ska se om jag kan göra lite till. Sen blir det nog godnatt. Men det får vi se då, kanske gör ett inlägg sen med min mobil. Det får vi se. Men nu så får ni ha det så bra.
Dagens outfit;
mjukis dress - gina
linne (vitt) syns inte på bilden - JC
linne med blommor - JC
puss & kram

SÖNDAG

Uppatering kommer senare !

USCH

Jag tror helt ärligt att jag kommer somna. Jag är så jävla trött. Håller på att snacka med Stephanie. Vi typ snackar om att ha filmkväll typ. Men vi får se hur det blir. Har för en stund sedan duschat så jävla skönt var det. Har även pluggat lite till körkortet. På onsdag smäller det jävlar. Då ska jag klara det så jag kan ut & köra! Jag skriver senare när jag vet vad som händer.
Saknar dig sötnos <3
puss & kram

LÖRDAG & GOD MORGON

Nu så är man nästan vaken. Jag funderar på vad som händer idag. Tror jag ska se om någon vill hänga med ut. Annars blir det chilla hemma & titta på film. Ska nog se om Emma pemma vill hitta på nått. För att jag vill göra nått idag inte ligga hemma & tråka.
puss & kram

Hemma

Hemma igen efter har varit på ishockye & i zäta. GSK vann! YÄÄÄÄÄÄÄY. Nej men det var bra pojkar. Zäta var helt okej men var lite tråkigt att alla drog hem så tidigt. Men nu blir det film & sedan sova. För imorgon så är det en ny dag med nya bekymmer.
puss & kram

bloggtävling

Jag är med i en tävling där man kan vinna 1000 kr på HM.
Gör såhär: Gå in på ; http://www.tourn.se här blir du medlem & så står allting du behöver veta för att vara med i tävlingen. Du kan även tävla om andra saker på denna sidan. Så ta & bli medlem för du kan bli en lyckligt lottad bloggare.
puss & kram

FREDAG!

Äntligen så är det fredag. Ska börja fixa mig lite smått & typ välja vad jag ska ha på mig ikväll. Ska se om det blir zäta eller om det blir ishallen. Skolan har varit bra idag, fast engelska va bäst vi hade Robi & vi tittade på fotboll. Va ute en stund med Emma & vi skulle gå in gissa vad som händer? Jag får dörrjävel på min röv började nästan gråta för det gjorde så jävla ont. Har varit även social mot min syster & hennes kille. Vi har tittat på film & typ snackat massa skit. Men nu ska jag gå. Skriver säkert ikväll.
Dagens outfit;
Tröja - Lindex
Linne - Gina
Byxor - HM
Skärp - Lindex
puss & kram

yäääääy (y)

Jag känner mig duktig som har tränat, duschat & målat naglarna. Har hunnit med mycket har även hunnit plugga eller jag har skrivit till engelska. Jag vet även vad jag ska ha på mig imorgon. Får hoppas det blir bra. Nu så blir det nog ta & lägga sig. Ska feta mig med ostbollar & se om jag hittar nån bra film. Från & med på söndag så ska jag minska ner med allt godis & börja träna + springa. Men jag ska blåsa håret innan jag gör något annat.

puss & kram

torsdag

Har varit i skolan idag & den var super rolig. Emma & jag har haft en super dag kanske ni ser på bilderna under. Ska ta ett pass med fitness & sen blir det hoppa in i duschen. Måste även måla naglarna idag. Just i skolan så gjorde Chrille sönder mina solglasögon R.I.P.
Dagens outfit;

Jeans - HM
Vitt linne - Gina
Everlast - Gekås
Skinnjacka - Gekås (tror jag)
Solglasögon - Åhlens (R.I.P)
puss & kram

bildbomb från idag & igår

Gårdagen;
Idag;
Min vän som är med här finns hennes blogg; emmaaeliasson.blogg.se

FÄRDIG IFRÅN DUSCHEN

Nu så är jag tillbaka, tänkte skriva lite hur min dag har varit & så. Kan ju börja med att jag har varit i skolan. I skolan fick jag reda på att jag har VG i hemkunskap. Blev jävligt glad & överraskad. Sen så var jag kvar i skolan en stund gick över till mamma & väntade på att hon skulle sluta. Sedan åkte vi till Lindex & jag hittade en as fin tröja som jag fick av mamma. Efter det så gick vi in på presentverkstan, där hittade jag kors & kronor (bild kommer). Vi skyndade oss ner för att träffa min syster. Medans dom var inne på team sportia så sprang jag in & tittade på Azzuro. Tror ni inte jag hittar en as fin kofta. Det fick jag av mamma med. Sen handlade vi lite granna & efter det åkte vi hem. Hemma så åt jag & gjorde as god chokladmjölk. Snackade lite med mamma & sedan åkte jag in till Gvd. Var på zäta, men det typ stängde tidigt så bad mamma komma & hämta mig. Nu är man hemma har nyss duschat & snart ska jag plugga i min mopedbok.
Dagens outfit;
Linne - JC
Kofta - fick av mamma
Leggins - Emmas ;)
puss & kram

ONSDAG

Ska hoppa in i duschen fort & så skriver jag efter det.
puss & kram

HEMMA

Nu så är man hemma efter har varit hos min kusin & hälsat på en snabbis. Sen så gick jag med honom till bussen för att han skulle hämta sin son. Sen gick jag upp till zäta där man hittade lite skönt folk. Tittade på film idag blev det "Rånarna". Så är det , nu så blir borsta tänderna & välja kläder sist men inte minst sängen & glo på film. Gött som fan & ska försöka somna tidigt ikväll. Men alla där ute får ha en fortsatt trevlig kväll.
Mamma tog bilden i söndags.
puss & kram

TISDAG

Idag har man varit i skolan & haft sköj. Nej , men jag har väl haft en dag som alla andra dagar. Fast efter skolan gick jag & klippte mig. Jag blev rätt nöjd. Ebba sa till mig att jag skulle passa i snelugg tro fan att jag har gjort det för hennes skull! Japp, så är det. Ska skriva ett sms till Amanda. Sen får vi se vad som händer kanske ska ut till Gislaved (ZÄTA). Men vi får se om det är någon som kommer dit eller inte. Nu blir det plugga lite matte.
YÄÄÄÄY (Y)
puss & kram

snabb uppdatering

Jag ska lägga mig snart & glo på film men tänkte skriva fort. Imorgon kommer bilder på outfit. Men vi hörs imorgon är jävligt trött ha det gött.
puss & kram

MÅNDAG

Dagens outfit;
Kavaj - HM
Svart linne - JC
Linne - Ullared
Byxor - JC
puss & kram

SÖNDAG

Söndag kvällar är alltid lika tråkiga. Så nu ska jag ta fram kläder till skolan imorgon & det kommer säkert ta lång tid innan jag bestäm mig för vad. Har varit hemma hos Camilla & Amanda. Vi har tagit det lugnt bara snackat en massa skit. Imorgon är det skola igen & har prov tagga ! Så nu ska jag fixa allting till imorgon.
puss & kram

fredag

Hemma nu efter en dag i skolan , ska fixa mig & iväg igen snart. Har varit så jävla trött hela dagen , så när jag kom hem efter skolan så la jag mig på soffan & somnade. Hihi (A) Har haft en diskution/bråk med mina föräldrar med , eftersom det är så att jag vill ha hål i tungan. Så imorgon ska jag försöka åka till Värnamo & köpa stavar. Ska göra det ialla fall. På mitt egna sätt. Ikväll ska jag jobba så kanske inte blir någon uppdatering.
Ioannis skrev på mig idag.
& Emma skrev med på min hand.
puss & kram

Hemma

Anonym om Onsdag:
har du kille eller är du på g med nån ? :) du är fin <3
sv: om jag har en kille på G ? det vet man aldrig . Tack så mycket.

Nu ska man bara mysa ner sig under täcket & äta ostbågar , ska även dricka cola! Har varit på ishockey idag med Alexandra & vi hade as kul. Nu som sagt ska jag mysa ner mig under täcket!
puss & kram

Onsdag

Sitter i skolan har engelska. Har haft en bra dag & har även haft prov i svenska. Jag hoppas på ett VG & jag tror jag får det. Ingen uppdatering pga att jag inte har haft tid eller så har jag bara inte orkat. Men nu ska jag jobba med engelskan. Eftersom jag måste få betyg i detta med. Vi håller på med typ olika länder. Men vi får se hur det går för jag har inte jobbat någonting med detta tycker synd om Henric , för han har gjort allting. Nu så får jag ta tag i detta. Ska försöka uppdatera lite sen när jag kommer hem. Nu ska jag bli lite bättre på att uppdatera känner jag. Men just nu är det mycket i skolan, så det blir inte så mycket skrivande. Ni får ha det så bra alla mina kära läsare.

puss & kram

RSS 2.0