Percingar

Är riktigt sugen på att ta hål !
Fast vet inte vart ? Om ni kan hjälpa mig lite.
Mamma jag vet att du läser min blogg (a)

nu sitter man här i en ensamhet

Sitter man här hemma. Jasmine åkte nyss. Ingen aning vad som händer idag. Vet bara att mamma ska åka in till Gvd & får se om jag rör mig vidare mot Gvd också. Fast nu så ska jag bara ta det lugnt ialla fall.

för alla ni som undrar varför jag varit borta kommer allt nu / älskar dig mamma

Jag har inte bloggat sen i måndags på grund av att jag var med i en olycka. I måndags kväll skulle jag & min tjej kompis iväg till Gislaved men vi kom aldrig så långt. Min kompis som körde min moped kom för långt på vägen & hamnade på gruset. Så hon fick sladd. Jag sitter där bak, det som jag minns av olyckan är att jag flygger över min kompis på åkern. Sen så svimmade jag av i 1 minut. Vaknar till & skriker stäng av mopeden. Kom i chock & ser även att min kompis blöder ifrån näsan. Sen så hamnade vi på sjukhuset. Har varit där & hälsat på i 3 dagar nu på grund av våra skador. Det är allting jag tänkte säga om olyckan.
Fick en jacka av mamma!
Älskar dig ! <3

jag raggar runt, runt & runt

Nu så har man varit ute & gått 6km. Det var så himla härligt var även & hälsade på min syster. Har duschat & väntar på att Jasmine ska bli klar. Så ska vi planera dagen lite granna. Sov till klockan 12 idag. Sen skuttade man upp ifrån sängen. Inte mycket mera & skriva.

Jag är kung i stan ♫


Herregud !

Jag tänkte att jag skulle sova ut idag blev det så ? NEJ! Nu så ska jag byta om & sen åka till gvd för att lämna en lapp till Kim. Usch jag orkar ingenting. Vill bara lägga mig ner & somna om. Fast upp & hoppa nu. Kommer nog vakna till när jag åker moped. Får hoppas det.

You are never alone †

Nu sitter man i sin säng. Ska snart lägga mig & titta på film. Har varit en toppen dag idag. Fint väder & varit ute hela dagen. Jag är bara så himla trött just nu. Så kommer nog somna rätt skönt idag. Imorgon vet jag inte vad som händer mera än att Jasmine ska sova hos mig till på Onsdag. Då blir det mys varje dag, eftersom det ska regna så blir det nog sitta inne en del. Håller på att ladda hem lite filmer så man har nått att göra. Ni får ha en trevlig kväll.

hittade en rätt söt bild på mig (a)


har städat klart

Nu har man städat klart, duschat & fixat sig. Snart ska man dra sig vidare till Gislaved. Där så får vi se vad som händer.
Dagens outfit


Linne från JC kostar 199kr
Shorts från HM kostar 50kr (Rea)
Ej bestämt smycken till dagens outfit!

God morgon!

Nu så är man vaken, fick hundra sms på morgonen riktigt jobbigt. Ska försöka sova ut imorgon & ska även stänga av min mobil! Har duschat, ska snart fick potatisen & sen blir det sminka sig. Sen har man lovat att åka till Gislaved till Jasmine. Får se vad som händer idag. Kanske dra till världens bästa vi får se lite. Nu så ska jag sätta frat så jag hinner blir klar idag.

En dag i Borås

Idag har man varit i Borås. Kan säga att det var fett dåligt väder men vi hade det riktigt trevligt ändå. Vi gick i affärer & åt god mat. Köpte lite smått. Denna veckan har jag nog handlat som mest. Vi tittade på Veronica Maggio & hon va faktiskt bra när hon sjöng live. Nej helt enkelt har det varit en toppen dag. Saknar bara min kära vän Jasmine! Köpte denna fina heldressen. Sen ett linne. Bilder kommer!

DAGENS OUTFIT

short linne - Gina
jeans - JC

med jasmine

tagga film, chips & cola!

DAGENS OUTFIT

Dagens outfit är en kläning från JC & ring från Ullared.
Nu ska jag tagga ut mot Gislaved. Där man ska träffa världens bästa Jasmine. Sen så ska man vidare!

God morgon!

Vaknade för några minuter sedan. Har varit uppe druckit mitt kaffe & nu blir det dunka musik. Snart ska man ringa lite folk som jag gjort hela jävla morgonen men ingen svara. Ska städa lite granna lr ? Jag vet inte vad jag ska göra. Tror jag ska hoppa in i duschen & sen ringa världens bästa vän! (y) Jag vaknade på fel sida idag märkte jag. Ska nog göra lite mat till familjen med eftersom ingen är hemma. Men ni får ha en trevlig dag så återkommer jag med vad som händer.

i love you mami ♥


I never forget you baby

"igår" var det en bra dag. Först åkte jag & mamma in till Gislaved. Där vi köpte hårfärg & ett halsband. Vi köpte även glass i det fina vädret. Sen när vi kom hem så lagade mamma mat & sedan färgade vi mitt hår. Igår färgade vi håret på mig & det blev inte bra så var tvungna för att färga om det. Sen lite senare fixade jag mig & åkte till Smålandsstenar. Där jag träffade Claudia & Linus O. Sen mötte vi Nermin. Vi fick för oss att vi skulle gå till Ica. Så vi satt där ett tag. Sen gick vi hem till Claudia där dom grillade. Så vi åt korv med bröd. Sen drog vi ut & mötte lite folk. Sen gick vi hem till Claudia igen där det var lite chilldrickande. Sen vid 11 drog jag hem. När man kom till stationen stod min syster & väntade på mig. När jag hoppade in i bilen kände hon inte igen mig. Det var lite roligt. Nu sitter man hemma & har snackat lite med folket. Nu blir det väl film & sedan sova. Är rätt trött om man säger så. Imorgon kanske det blir Halmstad. Sola & bada hela dagen. På kvällen är man bortbjuden på fika. Så får se lite hur den dagen kommer sluta. Ni får ha en trevlig natt.
Bjuder på denna


NI SOM INTE VISSTE !


du går mig på nerverna

Nu så sitter man här & väntar på att klockan ska ringa. Sen så blir det byta om & fixa iordning sig. Blir det nog att gitta vidare till SS. Där man ska träffa alla kontiga människor. Kanske blir Halmstad idag vet inte riktigt. Ingen som är så taggad direkt. Är sjuk arg besviken & ledsen så nu jävlar ska jag ta en cigg för du är dum i huvudet!

fest

Nej rubriken stämmer inte. Sitter hemma & lyssnar på min favorit låt. Jag är kär på nytt , den låten gör mig galen (L). Imorse vaknade man upp hos Jassi. Därefter fixade vi oss & sen drog vi till Karlsson's. Där vi möte upp hennes moster & hennes man. Sen åt vi en god middag där. Efter det drog vi hem till Jassi , fast jag stannade inte länge. Jag skulle hem egentligen & klippa gräset. Fast så blev det inte ändå. Jag & mamma drog in till Gvd ist. Sen när vi kom hem gjorde vi en sak kommer på bloggen senare. Efter det beställde vi kläder till mig. Sen drog vi & fikade med pappa. Var även hos min farbror. Sen drog vi hem & då gjorde vi lite mat. Sen drog jag till SS där jag var med Claudia, Nermin & Lien. Vi hade trevligt. Sen drog jag hem. Nu sitter jag hemma med jordgubbar & cola. Livet kan inte bli bättre (eller jo). Snart ska jag spela mariocart. Ska även fundera på att göra sidecut fast vet inte ännu. Ni får ha en bra kväll.

bjuder på tre bilder


VILL HA NU !


I never forget you baby

ROBIN HOOD ([email protected]) om DAGENS OUTFIT:
Vad snyggt! :) vilken är din favoritbutik? :)
Sv: Min favoritbutik är nog HM & Gina. Fast jag gillar andra butiker också men dom affärerna är dom jag nog helst går till.

Hej!
Mina dagar har varit toppen. Har varit i SS rätt mycket & det har varit roligt. Varit ute & sprunigt undrar vad som har flygit i mig egentligen. Har även umgåts med mina vänner. Vi har haft en jävla massa skoj ihop. En dag så åkte alla moped i SS. Det var sjukt roligt. Idag när jag kom hem så ringde jag Linus & snackade med honom. Sen så ringde Jassi mig & snackade medans jag spelade Mariocart. Satt & skrek i luren tycker synd om henne. Ska försöka sova snart eftersom att jag ska jobba imorgon. Så man kan försöka skrapa ihop lite pengar. Ska ringa runt hela jävla släkten & fråga om dom behöver hjälp med nått. Imorgon ska jag även ut & springa på morgonen. Så har en hel del att stå i. Sen ska jag vara med Jassi. Men nu så ska jag lägga mig i sängen & äta daim. Blir nog en film till det med!
I love you bitch ! <3

ingen uppdatering

ingen uppdatering idag/kväll.
Ses (y)

god eftermiddag

Nu så är jag snart klar för att åka till Gvd en sväng. Sen får vi se vart jag hamnar här näst. Ska se om jag kan träffa min Kim fort idag med. Men han är på jobbet typ hela dagen idag -.- Ska se om han kan ta någon rökpaus. Sen kommer alla idioter ifrån SS hit tydlingen då blir det fart i Gvd. Nej men vi får se lite hur det blir. Nu iallafall ska jag försöka få tag i min kusin. Sen får vi se vad som händer nu framåt kvällen!

DAGENS OUTFIT

Kläder jag har på mig idag
Tröja/tunika från Gina
Linne under från JC
Leggins från Azzuro
Smycken jag har idag
Halsband från JC
Ring (långfinger) från Lindex
Ring (pekfinger) från Ullared
Dubbel ring från Gina
Bjuder på två bilder till



nu har jag rätt tråkigt

Tänkte skriva lite om min dag idag lite kort. Vaknade upp vid 11 i morse & sen drog jag till Kim. Vi snackade & han hoppade in i duschen. Sen gick vi upp mot stan & satte oss där lite. Sen gick vi hem till honom igen & där satt vi. Jag drack kaffe medans han satt & stekte. Sen drog jag hem till Jassi igen. Mamma kom dit sen & jag bytte om hemma. Sen drog vi till ss på moped. Det tog inte alls lång tid som jag trodde.


fuck you

Blir lite knass när jag inte är hemma så mycket & kan inte blogga från mobilen. Men ska försöka nu så ofta som möjligt att uppdatera.

RSS 2.0