Måndag kväll

Sitter i sängen ska snart sova. Men först ska jag glo på film. Idag var det segt i skolan för har varit borta så länge. Sen var jag hos min kp & somnade. Sen skulle jag upp på graffiti kurs på zäta. Fick skjuts upp för att inte komma för sent. Hade väldigt trevligt med pojkarna. Sen kom Ebbuus :* Vi snackade massa gojja & hade roligt. Men imorgon är det ny dag.
You are everything in my heart right now:*

hoppas du blir bättre min älskling :*<3
puss & kram

söndag kväll

Har varit hemma en stund nu efter har varit med Kaisa, Trulls & Kim. Satt & snackade lite skit . Tittade även på en film den var bra. Men vet inte vad den hette. När jag kom hem så åt vi kebabrulle & tittade på minuten. Snackar med Ebba & vi planerar lite. Nej men vi pratar om att ta hål i tungan. Vill verkligen det så imorgon ska jag tjata på mamma. För det är ju ändå min kropp. Nu så blir det snart gå & lägga sig så man orkar upp imorgon.
puss & kram

Mysa

Ligger i sängen & verkligen bara tar det lugnt. En dag till sen skola. Lika bra att vila ut sig. Kanske ska iväg en stund sen. Vi får se hur det blir med det. Har gjort mina örhängen klara & dom blev super bra. Ska nog ringa Kaisa & se om hon vill gå ut lite & bara snacka allmänt mycket skit. Fast har ett rum som behövs städas. Tror att jag ska sätta i högtalarna & spela musik. För jag behöver verkligen städa.
puss & kram

YES!

Nu på onsdag så har min syster lovat mig att åka ner till Ullared. Jag är super glad för att mamma inte hinner. Idag så har det inte hänt för mycket. Vaknade tidigt för skulle med syrran & hennes kille till isen. Alltså vi åkte ut på en sjö & så lekte de med bilarna. Blev några bilder men det blev från bilden. Det vill jag göra om en upplevelse. Sen så efter det åt jag fort , hoppade in i duschen & sedan iväg till kyrkan. Det var en känd låtskrivare som var där. Hon sjöng bra & det var väldigt mycket folk. Sen åkte vi hem & jag somnade i soffan. Min syster & hennes kille kom för vi skulle fira Dan & pappa för de har elr ska fylla år. Så vi åt god mat & hade väldigt mysigt.
obs!
mer bilder kmr imorgon!
puss & kram

bättre

Jag är bättre , mår faktiskt bra nu. Ska få gå ut ifall jag inte ha feber. Tror inte jag har det , bara mina jävla ögon som dödar mig. Men annars så är jag toppen bra. Skriver mera senare.
puss & kram

Gina Tricot

puss & kram

Usch

Jag vill bara bort ifrån huset en timme eller två. Känns som man har varit inne i 1år om inte mera. Tittar på Pelle Svanslös. Väntar på att mamma ska komma hem efter mötet. Pappa ringde nyss & frågade vad jag gjorde. Tänkte titta runt på lite bloggar & sedan bara ta det lugnt. Ska även försöka sova tidigt ikväll. Så jag kan gå till skolan imorgon. Ni får ha en bra kväll kanske bloggar senare.
puss & kram

fortfarande hemma

Fortfarande hemma & är sjuk. Känner mig bättre i alla fall. Idag fyller min pappa år med så jag få ju vara med honom. Imorgon ska jag försöka gå till skolan om min feber har gått ner. Annars stannar jag hemma & sedan drar jag ut på kvällen (y). Ska försöka gå upp & äta lite frukost. Sen så blir det väl försöka sova lite till eller om jag tittar på en film. Vi får se vad som händer.
haha jag & min pappa på flygplattsen !
Grattis pappa på födelsedagen
älskar dig! <3
puss & kram

fusk byggarna

Tittar på fusk byggarna & sen blir det Big Brother. Min syster gjorde skit go hemma gjord pizza. Den var super god. Imorgon fyller min kära pappa år & ska vara hemma då med. Börjar bli bättre & bättre. Nu ska jag krypa ner under täcket & titta på TV. Ha en trevlig kväll.
min syster's student... sommar !
puss & kram

jag dör

Jag dör svettas hela tiden & sen fryser jag med toppen orkar inte blogga!
puss & kram

tänkte blogga innan

Tänkte blogga innan men det blev inte så för att har inte haft någon ork i kroppen. Pappa har varit inne & vaktat mig några gånger idag. Har tittat på TV & ätit glass. Har även försökt dricka cola men det smackar inte samma. Har haft en krafftig hosta hela natten så har inte kunnat sova så mycket. Har försökt sova nu på dagen men det har också varit svårt. Det är fint ute men får inte gå ut. Ska snart ner & äta mat. Har inte ätit nått mera än glass. Kanske ska åka in en jätte snabb sväng till Gislaved. För måste hämta lite saker där.
puss & kram

snart dax att sova

Snart ska jag sova har tagit två alvedon. Jag har bakat scons eller hur det stavas. De blev goda men tror jag åt för många. Imorgon får man se om det blir någon skola. Berors på om jag har mycket feber eller inte. Känner mig lite bättre i alla fall. Jag skriver imorgon.
puss & kram

buhu

Anonym om hemma:
har du klippt dig kort?
sv; nej det har jag ite gjort. skulle nog inte kunna göra det heller.

Jag var inne lite på olika sidor & tittade på smycken. Jag hittade jätte fina saker som jag vill ha. Ska ta två alvedon & försöka sova lite till. Känner att det behövs. Dricker cola just nu & försöker verkligen att bara ta det lugnt. Snart kommer min syster hem med min daim. Är så sugen på nått sött. Juste igår innan jag skulle sova som kom mamma upp med en försenad födelsedagspresent. Jag hade hittat den innan men kände bara på den. Viste inte vad det va för nått innan mamma berättade. Jaja, nu ska jag lägga mig under täcket igen & glo på film.
puss & kram

sjuk

Hej , idag blev det ingen skola för mig. Ligger hemma i sängen o har feber. Inte roligt alls. Ville till skolan men mamma sa att jag inte fick . Ska försöka gå upp nu. Men frågan är om jag orkar. Ni får ha en bra dag. Puss o kram

BIO

Var på bio ikväll med min mamma, pappa, mina två systrar & deras pojkvänner. Vi tittade på Åsa Nisse , den var inte så bra som jag trodde. Innan bion i alla fall var jag med min kära vän Jetulla. Vi gick runt & bara snackade kändes så jävla skönt att göra det. När vi var på väg hem så åkte en jävla t**k på oss. Sen när vi väl kom hem så åt vi lyxmackor & nu sitter jag här tittar på Big Brother. Allt är klart inför skolan imorgon. Fixat kläder & väskan är packad. Nu ska jag fixa fram smycken sen ska jag fan ladda ner musik till älsklingen (mobilen) sen blir det lägga sig & bara ta det jävla lungt.
puss & kram

SÖNDAG!

God eftermiddag , har nyss ätit middag med min mamma & pappa. Jag är inte på humör för att skriva på blogg just nu men ikväll ska jag på bio & kanske uppdaterar efter det. Ha en bra dag.
puss & kram

LÖRDAG!

Vaknade för 2 timmar sedan & har städat hela tiden. Jag känner mig duktig. Ska snart börja sminka mig. Ska se om jag kan få ut min älskade Amanda. Men det kan bli svårt. Annars vet jag inte vad som händer idag/ikväll inget planerat så. Ni får ha det bra i alla fall.
puss & kram

hemma

Nu är man hemma efter haft en super dag/kväll på zäta. Tack alla underbara människor. Jag mår så jävla bra just nu för att ni gjorde min kväll super rolig! Ska lägga mig snart tror jag elr ska jag titta på film. Imorgon så vet man inte riktigt vad man ska göra. Nu ska jag fortsätta chatta med mina vänner ialla fall. Haris varsågod för godiset! :)
H
Outfit;
Midjetröja (stavning) - HM
svart linne - Gina
Leggins - JC
puss & kram

en morgon

En morgon med frukost i sängen med Ben&Jerry's. Tittar även på Sex and the city tittade aldrig klart på den igår. Tror jag ska städa nu eftersom att mamma kommer hem snart. Ska bli en riktig stor städning. Ska även ringa Amanda snart. Se vad hon gör för nått. Jag ska lägga upp bilderna från baken igår. Kommer nog även lite filmer från Isaberg. Jag skriver mera senare idag.
puss & kram

jag skulle titta på film

Jag skulle titta på film innan skrev jag, men jag hamnade vid datorn isället. Har målat naglarna & pratat med Emma. Jag har inte hunnit någonting. Men nu typ måste jag börja få liv i mig. Måste fixa allt som jag ska ha med mig till Isaberg måste även åka tidigare för att köpa mina jävla gainomax (a). Jag har tagit två bilder.
Alla har raka kors men jag ville ha ett speciellt.
Tänkte visa vad jag målade för färg på mina naglar. Hihi (a) rätt onördigt , men jag kände för det.

puss & kram

home sweet home

Nu är man hemma efter har haft det superduper roligt hos Emma. Vi har gjort massa, vi var på gymmet ihop igår. Har hjälpt till med hennes hästar. Idag så blir det Isaberg. Är rätt trött. Så nu blir det sängen & min ben och jerry glass. Med en film till det & det blir sex and the city. Jag sov 2 & en halv timma inatt. Så bli massa slapp tills jag ska fixa mina saker efter filmen. Hoppas ni får en super dag. För det ska jag ha. Kommer säkert bilder ifrån idag uppe på toppen.
puss & kram

God morgonen

Haha , jag är trött som fan. Tror jag ska sova en stund till , ska nog ringa morsan. Emma du är söt :* Haha , du är knäpp! Japp , hur se min dag ut? Jag vet helt ärligt inte. Men jag kanske uppdaterar idag elr imorgon. Ha den bäst så länge!
puss & kram

jag mår ...

Just nu mår jag inte bra. Så ska åka till Emma blir väl att sova där. Känner att jag bara vill komma bort just nu. Men jag ska försöka att bli lite bättre på humör. Tittade på fotboll idag. Det var faktiskt rätt roligt , en kille fick näsblod. Så det blev rätt hett till. Nu ska jag nog ringa Emma. Ha det bäst.
puss & kram

En tidig morgon

Nu är man äntligen vaken. Ska upp & duscha sen ska jag börja fixa mig. Ska träffa Steph vid sporthallen. Ska även hämta en sak där. Men nu är det nog bäst att jag börjar skynda mig. Så ni får ha en bra dag.
puss & kram

Träning är susen

Nu har man kört sitt träningspass. 2 timmar på gymmet gjorde susen. Jag mår verkligen mycket bättre nu. Har tänt i pannan så snart blir det gå & duscha. Sen så blir det städa eller tvärt om. Så nu får vi se hur det blir. Sen blir det bara slappa & titta på film hela kvällen lång. Men jag skriver senare ikväll.

puss & kram

Snart

Snart middag usch vad gott. Har varit i kyrkan , jag är så duktig. Vi fick tråta där. Efter maten så ska man åka & gymma. Jag tycker jag är duktig , fast jag är ju lite förkyld. Imorgon är det alla hjärtans dag & jag vet inte vad som händer. Tog 3 nya bilder med mobil på kyrkogården. De blev faktiskt bra. Men de kommer senare idag. Nu så blir det fixa lite granna.
puss & kram

Vaken

Vaknade typ för 15minuter sedan. Har ätit & tittat lite på nätet. Nu blir det byta om sen ska man till kyrkan -.- Så nu måste jag springa! Ses senare idag.
puss & kram

mat på ingång

Sitter här & ska snart hjälpa till med kvällsmaten. Det blir kebab , usch vad gott. Har tittat på TV nästan hela kvällen. Men ikväll så blir det nog TV då med. Ni får ha en trevlig lördagskväll.
puss & kram

som sagt

Jag skrev innan att jag skulle åka & ta lite kort på blommor från begravningen. Det har jag gjort nu, det blev väl inte så många bilder men dom blev rätt bra.
puss & kram

God morgon

Nu är man pigg & förkyld. Jag & mami ska åka en sväng tänkte vi. Men det finns ingen varmvatten -.- Så det kan bli svårt. Tänkte ärligt talat gymmat idag, men nej för då är man förkyld som fan. Så idag blir det hemma dag. Ska nog ladda ner lite filmer. Min stora syster kommer hem & ska fixa här. Kanske blir att jag ställer mig & bakar innan dem kommer. Annars vet jag inte riktigt vad som händer. Det är väldigt fint världer ute så ska ta med min systemkamera. För jag & mami ska till kyrkogården & titta på alla blommor. Ni får ha en jätte bra dag.
miss you! <3

OUTFIT

Lacosttröja - Mammas
3/4 linne - JC
Byxor - JC
Halsband - AV MIN SYSTER (Emma)
puss & kram

begravning

Det gick bra på begravningen , men jag grät rätt mycket. Fick bara så ont i huvudet. Kändes som det skulle sprängas. Sen nu på kvällen vara jag på Gymnasiet för att se vad man ska söka in på om 1 år. Det var trevligt i alla fall.
Begravnings outfit;
Kavaj - HM
Linne (svart) - JC
linne (vit) - JC
Chinos - JC
Halsband - JC
puss & kram

Vaken

Vaknade för en timme sedan & ska försöka börja göra mig iordning. Tror jag ska locka håret vet inte riktigt. Ska prata med mamma om det. Inte så fint värder ute om man säger så. Men nu måste jag gå. Skriver mera senare idag.
puss & kram

idag

Idag var jag & Amanda på gymmet. Det var skit roligt. Ska nog börja gå dit 2 gånger i veckan. Så nu jävlar börjar man om sitter liv på nytt. Idag har man varit i skolan hade ett prov & hoppas på att det gick bra. Jag ska sova nu för imorgon kommer det bli en jobbig dag. Ska inte till skolan, men jag ska på begravning. Så det blir inte så roligt. Jag skriver imorgon. Ska försöka få in snabbt ett inlägg & kanske outfit.
puss & kram

bildbomb

puss & kram

home from school

Hemma från skolan nu. Har varit en rätt jobbig dag i skolan idag. Men jag har varit hyper så allt löste sig. Hade matteprov den sista timman. Jag tror inte jag klarade det. Fuck vad det var svårt. Funderar på att göra lite flätor i håret, men det får vi se hur det slutar. Ska i alla fall plugga sen kanske jag ska ut lite senare ikväll. Inte säkert alls ännu. Ska försöka ta mig i kragen & göra nått nu för har tråkigt. Skriver senare.
puss & kram

Spring outfit

linne (svart) - JC
skjorta - JC
tröja - Gina
byxor - JC
armband - Jc, kapphal & Kaisa
puss & kram

sitter här

Sitter här & har lite tråkigt. Har duschat & snart blir det dax med hår torken. Har även fixat kläder. Ska fixa fram smycken också så man ha allting iordning. Ska nog sova snart också känner att jag behöver sömn. Vi får se hur det blir , för just nu låter ingen mig vara. Hoppas det blir en bra dag i skolan imorgon. Nej nu måste man börja med allt som ska göras innan det blir försent.
puss & kram

MIN MOBIL !

skype i mobilen & GO (A) Min mobli är som en Iphone nu! I love that shit.
puss & kram

i love my room

Jag älskar verkligen mitt rum nu! Ni minns kanske i ett inlägg för nån vecka sedan där jag hade fått ett sminkbord av mina föräldrar?
Såhär såg det ut & ser ut. Är skit glad över det. Är piss hungrig så funderar på att dra ner & käka nått. Idag har jag städat klart mina gardrober & rummet är nästan klart. Jag orkar verkligen inte städa klart. Ska lägga fram vilka kläder jag ska ha på mig imorgon. Så man har det klart när man vaknar. Ska nog hoppa in i duschen sen. Men först blir det träning innan man äter. Länge sedan man tränade. Ska försöka få med Amanda på gymmet. Annars raggar jag väl upp någon annan som vill med. Nej nu blir det som sagt träna.
puss & kram

God morgon!

Nu är det snart dax att åka till kyrkan. Väntar bara på mamma. Vaknade ungefär för en timma sedan. Nu är jag pigg som fan (not). Skriver mera när jag kommit hem ifrån kyrkan. Hoppas det går fort.
puss & kram

Melodifestivalen

Min kväll idag var att titta på melodifestivalen & Änglagård 2.
puss & kram

home sweet home

Nu är man hemma & tittar på film. Väntar på att filmen ska bli klar så jag ska börja min städning. Tror jag tar garderoben också för den ser för jävlig ut. Igår hade man en trevlig dag på zäta. Jag uppdaterar senare.

puss & kram

hihi (a)

Jag är ju dum som glömmer bakpulvret i mina cupcakes. Snart får vi se om de är goda!
puss & kram

en dag på Isaberg

Idag har man varit på Isaberg hela dagen. Har haft en underbar dag, men synd att inte solen ville dyka upp. Började med snowboard jag & emma vi dog nästan. Sen byte vi till korta skidor. Skit roligt hade vi verkligen. Tack Isa, Anna, Emma mm. Ni gjorde min dag bäst. Isa gjorde ju det bästa av allt idag. Vi åker i familjebaken & Isa trillar & trillar. Sen bytte hon & Emma skidor. Då kör hon stört lopp & slänger iväg stavarna. Sen åkte vi hem vid två tiden. Beställde blommor med mamma efter vi kommit. Sen åkte vi hem & jag ställde mig i duschen med iskallt vatten! Så blev rätt arg. Men ska nog upp igen när det kommer lite värme. Ska baka tänkte jag & sedan så ska jag städa lite på mitt rum. Känner att jag behöver det. Ikväll får vi se vad som händer. Isa & jag kanske skulle hitta på nått vi får se. Kommer en video senare på när Emma åkte snowboard.
puss & kram

JAG VILL HA !

puss & kram

JAG VILL HA !

puss & kram

(a)

Har varit i skolan idag & den var helt okej. Lite seg eftersom igår hade vi studiedag. Men det gick bra i alla fall. Efter skolan kom min systers kille & hämtade mig & Amanda. Vi körde hem Amanda , sen åkte vi hem. När jag kom hem så värmde jag lite mat & sen somnade jag. Typiskt mig? Så är rätt pigg. Men har så jävla ont i halsen så det inte är sant. Ska leta efter ett par svarta byxor & lite smycken. Mamma är i Stockholm så man får typ ha lite stort ansvar genom att gå upp tidigt imorgon. Har tittat på TV, bygglov! Har även duschat & grejer tagga sängen nu!
Läxa!

Kvällens outfit;

Linne - JC
Tröja - JC
Lallabrallor - Team sportia
puss & kram

RSS 2.0