Give me everything

Nu så har man duschat, hjälpt mamma & dricker kaffe. Väntar på att mamma ska komma hem snart. Tiden går så segt nästan inga är vakna. Blir käka pizza sen & sen blir det party. Hoppas jag, men vi får se. Dunkar musik just nu för att jag ska bli lite piggare. Lägger mig annars & sover.
Morgonens outfit



Eddie Meduza tshirt - Elmia
Mjukis byxor - Ullared
puss & kram

Sorry

Ingen uppdatering igår för jag hann inte. Kom hem rätt sent klockan ett. Vaknade ungefär för en timma sedan. Ska hjälpa mamma med diskmaskinen. Sen så blir det väl torka håret. Får se om jag ska hem till Kim & Kaisa. Men vi får se hur det blir. Kaisa ska smsa mig sen. Men nu så blir det klä på sig mjukis & sätta igång med det som ska.
puss & kram

i don't know

Jag funderar på att skita i att titta på BB. Ska nog sova istället. Jag är väldigt trött. Blir nog även en film & bara mysa ner sig under täcket. Det är det bästa som finns att bara somna till en film. Men vi hörs imorgon, ska försöka uppdatera innan jag åker imorgon.
Älskar min pärla !
puss & kram

I will never leave you

Sitter man här i sin säng & typ dör. Funderar på att plocka iordning innan BB. Idag så har det varit en super rolig dag i skolan. Men jag skriver mera senare för nu så ska jag städa.
puss & kram

I'm probably happiest in the world

Nu så kom jag nyss hem. Igår skrev jag att jag skulle till Värnamo. Nu tänkte jag berätta vad jag gjorde där. Jag tog mitt körkort. Jag KLARADE det denna gången. Så har varit ute & kört runt. Har varit i Gvd & Atorp. Gud vad jag lycklig. Fick även två linnen av min syster & ett par solglasögon. Nu ska jag vara försiktig med dom. Har även varit med Jossa, Ebba, Denise, Annie & Freddan. Vi har på zäta & snackade lite granna. Nu väntar jag på att mamma ska ringa mig. Ska prata lite med henne innan jag ska sova. Imorgon så ska jag hämta Emma på morgonen. Sen blir det konfa så blir seg uppdatering. Men ska försöka lägga upp ett inlägg innan jag åker imorgon.

Gammal bild
puss & kram

im fucking piss

Sitter man här igen. Börjar bli trött på skiten. En timma sen ska man hem äntligen. Har fått lite fint av syster! Men nu så blir det vara social mot syster. Puss & kram

mom you know i love you

Nu så har jag suttit med mamma i sängen & försökt plugga. Imorgon så blir det inte sovmorgon för måste upp & plugga igen. Ska nog ta med datorn & plugga till Värnamo. Nu så ska jag dra på mig min fina sov outfit. Så drar igång en film & sen blir det sova för natten. Känner att jag behöver det är väldigt trött. Imorgon ska jag göra en fet frulle till mig. Så ska jag ligga i sängen & peppa. Imorgon blir det nog även en städning när jag kommer hem. Kanske skulle till Kaisa, Kim & Trulls imorgon. Ska se om jag får med mig Kaisa ut & gå en lång runda. Känner att jag behöver gå ner lite granna inför sommaren. Så man har nått fint på kroppen. Juste jag funderar på att ha frågestund någon dag. Men vet inte riktigt när. Ska bli massa nytt på bloggen hade jag tänkt. Det ska bli en stor förändrig. Ska se om jag kan få med Kaisa ut & ta lite kort till en header. Kaisa är en grymt duktig fotograf. Det tycker jag iallafall.
I will never leave you mama
you are the best I have
I will always love you!
I will never leave you mama 
you are the best I have
I will always love you!
puss & kram

do you remember all the memories we have together

Kom hem för en stund sedan. Ikväll har jag tillbringat med underbara Kaisa, Kim & Trulls. Vi har tittat på "så ska det låta" & ätit taco till det. Mys var det verkligen. Nu så blir det plugga & sen blir det väl sova till en film. Asså jag mår så jävla bra när jag är med er. Ni gör mina dagar till världens bästa. Imorgon har man sovmorgon till halv 8. Sen blir det iväg till Värnamo med mamma & syrran. Ska lämna av mamma där sen åker hon iväg i två dagar! Kommer sakna henne sjukt mycket. Som sagt nu måste man plugga det ska jag nog göra hela kvällen tills jag tröttnar.
Lockade till håret innan & jag trivs verkligen i det.
puss & kram

hi mom would you pay

Eftersom jag inte orkade plugga så mycket så tog jag & tittade lite på sommar kläder. Jag & Kaisa har kommit fram till att jag inte har några färg glada kläder. Så nu är det dax att börja med det. Men jag vet någon som inte vill se alla kläder jag vill ha. Nu så ska jag ner & äta eftersom jag är sjukt hungrig. Sen blir det plugga igen eller kanske sova innan.
GE MIG!
puss & kram

finally home from school

Nu så är man hemma ifrån skolan. Det var roligt i skolan men ändå lite drygt. Idag blir det plugga, sen kanske man ska åka ut till Kim, Kaisa & Trulls ikväll. Men vi får se hur det blir. Ska iallafall städa lite granna tänkte jag efter jag har pluggat. Men det får vi se hur det blir med den saken. Fint väder idag iallafall. Ska nog smsa Johan & fråga en sak. Sen blir det kanske läsa lite granna i solen.
Jag älskar sol & värme.

puss & kram

Today is school again

Nu så är man vaken, har även ätit frukost. Snart går bussen till skolan så måste skynda mig lite granna.
Dagens outfit


Kofta - JC
Linne - JC
Byxor - Lager 157
puss & kram

I feel so bad

Kom nyss hem efter har varit hemma hos världens undebaraste Kim, Kaisa & Trulls. Vi har haft en super dag med god mat & soligt väder. Kan det blir bättre? Nej det kan det inte. Vi var ute & solade nästan hela dagen. Kaisa & jag präsade men det blev för varmt. Sen på kvällen runt 6 så gick vi ut & gick en sväng så Trulls skulle kunna sova. Han somnade men vaknade när vi satt & snackade. Han är för himla söt. Han har också badat idag.
Bilder från dagen





K

Kommer säkert flera bilder senare ikväll efter jag fått dom av Kaisa.
I will never again be fooled by you again
puss & kram

i feeling so good

Nu så sitter man hemma hos Kim & Kaisa, snart blir det mat. Vilket väder det är ute idag. Vi har suttit ute & solat. Jag tycker jag har blivit brun i ansiktet. Nu ska jag  sätta mig i köket & vara social.
puss & kram

look my outfit today

Idag tänkte jag vara lite sommrig!
Vita byxor - JC
Linne - HM
Bilder
Snart bär det av till Gvd. Ska se om jag hittar en vit väska som kan passa min outfit idag. Jag ska springa ut till mamma med & prata lite granna. På dessa bilder ser det ut som jag är hur brun som helst. Älskar detta vädret. Borde vara såhär fint väder varje dag. Ni får ha en bra dag för det ska jag ha!
puss & kram

now I go and fix me

Vaknade av att jag fick sms. Gissa vem det var ifrån? Det var Kaisa som frågade mig ifall jag vill till dom & äta. Klart jag ska det så nu blir det fixa mig. Sen så ska jag välja kläder kommer säkert dagens outfit med. Men nu har jag inte tid att skriva.
Ska träffa den här sötnosen också!
puss & kram

Movies make life better

Håller på att ladda hem lite filmer. Kanske kan blir ett tips för dig som inte har sett filmerna.
Peter Pan
The game plan

Mirrors 2

puss & kram

I like you but it's a big fucking joke

Nu så är man hemma efter har träffat Amanda en lite stund. Sen så har man varit med Kim, Kaisa & Trulls. Vi har inte gjort mycket. Vi snackade & va ute en stund. Jag tycker verkligen om er. Sen gick jag upp mot ica & träffade en massa härligt folk. Sen åkte jag hem & gjorde lite moped saker. Ska lägga mig & titta på film snart. Ska även knäppa en energi dricka. Imorgon ser min dag ut som en lyckad dag. Ska typ sova länge, sen blir det städa, plugga & sola. Men vi får ju se om det blir så också. Men alla får ha en fortsatt trevlig kväll, för det ska jag försöka ha.
Jag för ungefär två år sedan.
puss & kram

friends go behind your back as soon as you do not see

Nu så har jag sovit lite till. Det tror jag att jag behövde. Nu så ska jag nog ta på mig bekini & sätta mig ute en stund. Ska ha med en kall cola. Usch, det lät gott. Asså jag är fortfarande väldigt trött. Vi får se vad som händer idag/ikväll. För jag tror att jag ska hem till Amanda & lämna lite saker där. Sen så ska jag till min sötnos ifall det blir som planerat. Men tror för det mesta att denna dagen kommer bli en riktig slappar dag. Haft ett super roligt lov också. Men eftersom det inte är slut ännu så ska jag skriva det imorgon. Känner att jag suger på mina uppdateringar. Men det ska bli ändrig på det eftersom det är skola & då kommer allting bli mycket bättre.
puss & kram

I'm so tired

Nu så blir det film. Ska försöka sova lite innan maten. Har varit i kyrkan med mamma idag. Jag ska nog sova bort hela dagen. Eftersom jag gick & la mig klockan halv 6 på morgonen. Var en trevlig & en otrevlig kväll igår. Men som sagt nu blir det film & sova en stund. Jag skriver mera sen när jag är lite piggare.
coolingen! <3
puss & kram

I'm fine with you in my arms

Nu så är man hemma efter haft en underbar dag med Kaisa, Kim & Trulls. Sen har jag haft en bra kväll. Nu så blir det film & sängen ska upp tidigt imorgon. Imorgon blir det Elmia, sen så ska man iväg på ferre. Så är lika bra att sova tycker jag.
Min röv & Andy's byxor!
puss & kram

I only live for you

Nu är man vaken. Mamma gjorde frukost åt en. Nu snart blir det kyrkan. Ska klä på mig lite finare kläder. Sen får vi se vad som händer idag. Ingen aning än vad som händer. Men nu måste jag börja klä på mig!

puss & kram

I never give a shit

Nu så sitter man hemma. Har inte varit vid min dator på länge. Nu så är det så att jag har varit med mina underbara vänner nästan hela lovet. Men nu så blev det en kväll hemma inatt. Idag så har man varit ute med alla grabbarna. Vi har fiskat, varit ute & bara softat. Jag är jätte trött, har inte fått sova något skönt detta lovet. Det har alltid varit saker som händer. Men så kan det vara. Nu så blir det chilla med en film. Sen så blir det sova! Men kommer ändå inte få sova ut. Men nu så blir det en film som jag verkligen har saknat. Nu blir det så. Ostbollar & Cola! Nu blir det fest!
Bjuder på denna.

Inte så fin men duger.
puss & kram

you are a angel

Godmorgon! Sitter i familjeläkarna och ska snart ta spruta. Usch, vill verkligen inte. Men ibland så måste man. Igår kväll så drog jag och Andy till jesse där vi grillade. Vi var rätt många jag, Andy, Jesse, Pontus, Henke och jonte. Vi hade väl trevligt vet inte vart Amanda tog vägen bara. Efter spruta så ska jag dra till Andy igen. Vi ska nog ut med hunden. puss & kram

I feeling so good

Jag har varit hos Amanda 3 dagar irad. Idag så blir det plugga, städa, duscha & grilla med alla idioter. Fast vet inte riktigt vart vi ska vara. Jag har haft super roligt dessa dagar. Hoppas det blir en till sådan. Mamma typ undrar vart jag har tagit vägen är aldrig hemma typ. Men som sagt det är lov. Nu så blir det verkligen plugga. Uppdaterar innan jag drar.
puss & kram

I feel so happy today

Nu så ska jag packa lite granna sen blir det åka till Amanda. Vi ska ut & ta lite kort tänkte vi. Eftersom vi ska ha lite bilder på oss tillsammans. Nu ska jag tjata på systers kille om att han ska köra mig.
Dagens outfit

Chinos - Gina
Linne (vitt) - JC
Linne över - Ullared
Halsband - JC
Bälte - Av mormor

...
puss & kram

do you want me to

Vill du att jag ska läsa din blogg?
Nu sitter jag & väntar på att maten ska bli klar. Sen väntar jag även på sega Amanda som står i duschen i flera timmar. Jag ska blåsa håret sen så ska jag fixa mig. Tänkte ta med Amanda & ta kort. Kan inte sitta hemma. Sen får vi se vad som händer idag. Alla drar på NitroXy men har inte pengar till det.
puss & kram

everyone help me

Jag har riktigt svårt att bestäma mig vilka av dessa jag ska köpa! Hjälp mig & så tar vi slumpen sen.
puss & kram

I feeling so high

Hej!
Igår var jag ute med Amanda. Jag kan säga en sak att jag aldrig mer hoppar upp på ett epa flack igen. Idag så blir det åka hem till Amanda, men först så ska jag messa henne. Nu så ska jag göra lite körkorts frågor. Annars idag så blir det ta det lugnt kan inte göra så mycket. Men får se om jag är med Amanda hela dagen. Jag uppdaterar nog från mobilen isånna fall. Bilder kommer från mig & Amanda kanske senare ikväll. Men gårdagens fail kommer senare med.
puss & kram

PAUS

Nu tar jag en bloggpaus men vi får se hur länge det håller.

I will never leave you baby

Nu så har man ätit, duschat & blåst håret. Nu så blir det borsta tänderna & hoppa i säng. Ska försöka vara pigg tills imorgon, vill ha ett leende på läpparna. Hoppas det blir fint väder. Ni får ha en trevlig kväll.
Gud vad stort hår jag har om jag blåser det :S
puss & kram

HOME

Hemma nu efter sprungit med mamma på stan. Köpte lite smått. Det blev inga högtalare. Fast annat fint blev det. Nu så ska jag lägga mig i sängen igen & glo på tv. Jag har ingen ork till nått. Men ska smsa med min bebis. Funderar på att gå ut & gå men jag tror inte jag orkar det. Ska i alla fall måla naglarna.
rea!
Ta 3 betala för 2.
puss & kram

13 april

Just nu sitter jag på mammas kontor. Skolan idag var faktiskt rolig , bara att jag får mitt eftermiddags damp. I skolan idag så gjorde vi inte alls för mycket. Nu ska jag vänta på att klockan ska bli fyra så jag & mamma kan åka & titta på mina högtalare. Sitter på msn & facebook så får se om det finns nån rolig där. Smsar även med min sötnos! Så är livet, jag skriver när jag kommer hem. Men ni får ha en fortsat trevlig dag.

Saknar mina naglar !
puss & kram

NU så

Nu så har jag gjort om i mitt rum & det värker i ryggen. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag & sen så ska jag nog glo på film. Ska även byta batteri i klockan för börjar blir lite irriterad på att den inte funkar. Men ni får ha en bra kväll kanske uppdaterar senare.
puss & kram

Lite på sne


SVAR PÅ TAL

Jag kan nog lägga upp videon på när vi dansar så alla blir glada!
puss & kram

12 april

Kom hem för en stund sedan. Sitter nu & väntar på att mamma ska svara men hon vet inte vad en telefon är. Jag vill ha ett par högtalare. Men eftersom mamma inte svara så kan jag inte få dom. Skolan idag föresten var bra idag. Fast va lite depp sista lektionen. Sen så gick jag & min barndomsvän till körskolan. Sen gick jag till Gisleparken där syrran hämtade mig. Nu så blir det städa & dona lite i rummet.
puss & kram

11 april

Just nu så sitter jag & snackar med Andy. Har varit ute & sprungit. Stolt över mig själv. Pratar även med min bebis. Ska blåsa håret sen tror jag att jag ska till Andy ifall vi ska grilla. Men vi får se vad som händer.
Dagens outfit;



Svart midjebyxor - Vero Moda
Linne - JC
Magtröja - H&M
Klocka - Ullared
puss & kram

KÄRLEK

puss & kram

I feel so good with you

Nu är man hemma efter har varit med alla idioter. Skulle egentligen ätit pizza men har ätit en hotdog så orkar jag inte. Men nu så ska jag platta håret & sen ska jag välja kläder tills imorgon. Tror redan jag vet vad jag ska ha på mig. Sen så ska jag leta upp lite saker som jag ska ha med mig imorgon till skolan. Ikväll blir det BB & vänta på min sötnos ska komma hem. Så kommer nog smsa med honom hela natten. Hehe , gud vad jag har saknat honom.
puss & kram

DAGENS OUTFIT

Nu så ska jag ut & vi får se vad man hittar på. Typ se om man hittar alla andra idioter ute. Är jävligt sugen på en glass. Så tror jag ska köpa det. Men nu så blir det iväg. Vi får se om det kommer bilder.
Dagens outfit;


magtröja - H&M
linne - JC
skärp - Gina
chinos - Gina
puss & kram

bilder från igår

Jag & Stephanie
Stephanie, jag & Nikolina
Ida, Sara, jag & Nikolina
Mera bilder finns på; www.steph.se
puss & kram

gårdagens outfit

Kläning - Azzuro
Strumpbyxor - Lindex
Ring - Åhlens
puss & kram

10 april

Kom nyss hem efter har hämtat mamma & pappa. Har varit en super trevlig kväll med allt möjligt folk. Bilderna kommer imorgon för att Stephanie sover nog. Det har varit en skit nice lördag kväll. Tack så mycket , alla ni som var det betyder. Men nu blir det ligga & titta på film. Sen imorgon så blir det plugg & antaligen fixa mina garderober få man kan få en skohylla & lite smått & gott. Nej nu så blir det film & det blir: White Chicks. Ni får ha det så bra & ni som ska sova får sova gott.
puss & kram

Är hos Stephanie

Sitter hos Stephanie. Vi är klara & väntar på att vi ska på festen. Vi börjar dra oss vid halv 9. Så det är en stund tills dess. Bilder kommer ikväll.
puss & kram

9 april

Sitter hemma nu efter har varit hos Amanda inatt. Kom hem & ställde mig i duschen , sen nere & åt. Nu snart ska jag blåsa håret sen blir det åka hem till Stephanie där vi ska fixa oss tillsammans. Sen ikväll så ska typ hela skolan hem till Naomi. Fint väder ute idag. Så ska tvinga med Stephanie ut & köpa glass med mig. Bilder kommer imorgon. Kanske gör ett snabbt inlägg hos Stephanie. Men det får vi se sen.
Saknar dig sötnos, tycker du ska komma hem nu!
'
puss & kram

8 april

Ligger hemma hos Amanda i hennes säng. Den är så jävla mysigt. Jag tror jag ska sova snart börjar bli jävligt trött! Ikväll har man chillat med vänner. Har haft det soft ikväll. Ärligt talat tror jag att jag är kär! Men kommer inga kommentarer innan nått händer mellan oss. Imorgon blir det hem duscha sen ut till stephanie för imorgon blir det fina kläder och utgång . Skriver imorgon innan jag drar till steph. Ni får ha en trevlig kväll. puss & kram

bildbomb från dansen

puss & kram

8 april

Vaknade för en stund sedan , snart så ska man ta bussen in till skolan. Idag blir det dans hela dagen. Plus har typ gjort nått med min tumme så den är helt svullen.
puss & kram

OUTFIT

Höga byxor - vero moda
skjorta - lindex

älskar min säng ♥

Nu så ska jag lägga mig i sängen & smsa med mitt ♥. Sen så blir det väl titta på bb. Kommer nog inte sova på några timmar , men jag är sjukt trött. Ska iallafall feta mig lite granna med enegry drink & chips. Sen kanske man tittar på en film. Tog dagens outfit , men jag orkar inte hämta kamran. Men lägger upp den så fort som möjligt!

puss & kram

7 april - Pauly d

Jag sitter i skolan & lyssnar på Pauly d. Snart så ska man ha idrott & sen blir det konfa. YÄÄÄY! (a)



puss & kram

trött

Sitter snackar med massa med folk på msn & dom låter mig inte sova. Så kommer väl få sitta här hela natten ! KUL . .. Eller inte. Men nu så ska jag snacka vidare innan alla dampar på mig ! :(
puss & kram

6 april

Nu så har man duschat. Idag så har man varit på kurs hela dagen med elev rådet. Jag kan inte klaga på att det inte var roligt för det var de. Åkte till mammas jobb & såg min snygging där. Sen så gick vi på utvsamtal & jag dampade som vanligt. Var där i 15min sen klarade jag inte, höll på att strypa henne. Sen åkte vi hem, när jag kom in så somnade jag på dirren. Sen vaknade jag gick upp & åt en massa mat. Efter det gick jag & ställde mig i duschen! Det var det bästa idag ska ni veta. Nu sitter jag vid datorn & smsar. Ikväll blir det ta det lugnt med en film & smsa (a).
en bild från idag!
puss & kram

HEMMA

Äntligen hemma har fått äta & allt så. Ska snart börja plugga också. Jag känner att jag börjar bli ordentlig. Idag har man varit i skolan som vanligt. Hade matte prov & det får vi ju se hur det gick. När vi åkte hem så fick jag en tröja av mamma. Hehe jag älskar henne!
MAT!
Tröjan jag fick ;) 
puss & kram


Sitter på mammas jobb

Sitter på mammas jobb och ska vara här tills 4. Sen ska vi åka hem & då blir det mys mys. Skriver mera när jag kommer hem!
puss & kram

5 april

Nu så är det snart dax att åka iväg till skolan, men först så ska jag borsta tänderna (a). Hoppas det blir en rolig skoldag, mitt humör är ju inte på topp idag.
Dagens outfit;

Svart linne - Gina
Hoodie - Bikbok
Leggins - (Emmas)
puss & kram

4 april - Sitter på zäta

Sitter på zäta och väntar på Julia ska bli klar med sin utvecklingssamtal. Sen så ska vi ut i det fina vädret, kulkul.
puss & kram

3 april

Vilken super helg det har varit, jag kommer inte skriva så mycket om den. Men har varit rolig som fan. Ni som vill veta om helgen gå in; http://juliezh.blogg.se/
Nu så iallafall så ska jag lägga mig ner & titta på en film. För jag är så trött. Men vi hörs imorgon!
puss & kram

2 april

Undrar vad som händer idag. Mamma kom in idag klockan 10, tack -.- eller inte. Men vi drog till Gvd & jag fick rätt mycket som jag inte skulle få egentligen. Idag så får vi se vad som händer ingenting planerat ännu. Kanske blir hemma kväll med en person eller så blir det party party. Vi får se vad som händer helt enkelt. Nu så ska jag typ städa undan lite granna.
vill ha!
puss & kram

1 april - Zäta med Stephanie

Idag var man i skolan & efter skolan drog man till Jönköping. Sen så åkte jag hem till Stephanie & hon fixade sig. Sen gick vi upp till zäta & nu är jag hemma.

puss & kram

RSS 2.0