PICTURES BY HANNA

Tindra
By Hanna

PICTURES BY HANNA

Elsa
By Hanna

new blog with emma

Jag & min bästa vän Emma har skaffat en blogg ihop. Nu får vi se om denna kommer hålla igång.
systrarnasiiisters.blogg.se
systrarnasiiisters.blogg.se
systrarnasiiisters.blogg.se
systrarnasiiisters.blogg.se
systrarnasiiisters.blogg.se
systrarnasiiisters.blogg.se
systrarnasiiisters.blogg.se
puss & kram

I want but I dare not

Nu så är man hemma efter skolan & konfa. På konfan gick vi igenom lite grejer inför konfan. Sen så typ testade vi kåpor. Sen drog vi hem. Nu är man hemma ska städa eftersom det är konfa på lördag. Fast först ska jag gå ner & hälsa på mamma & pappa.
Gosig outfit just nu

Eddie Meduza tröja köpt på Elmia & mjukis byxor köpt i Gina.
puss & kram


now i must run

Slänger in dagens outfit
Vitt linne kommer ifrån JC , Linnet över kommer från HM & byxorna kommer ifrån JC.
puss & kram

I think I've fallen in love

Nu så sitter man hemma efter har varit i skolan. Sen så har jag varit hos Kim & Kaisa. Emma kom också dit. Sen åkte vi hem till mig så jag fick byta om. Sen åkte vi hem till Emma fast vi drog direkt hem till Anna. Där vi åt paj & sen gick vi ut till stallet. Sen drog vi ut en runda med hästarna alla tre. Det var riktigt härligt fast inte lika härligt efteråt. Har ont i ryggen & lite överallt i kroppen. Har duschat för en stund sedan. Nu lyssnar jag på musik. Snart blir det en film & bara låta kroppen slappna av.
puss & kram

has been out with the horses in the woods

Kom nyss ut i duschen. Har varit hemma hos Emma & Anna. Vi har varit ute & ridigt i skogen. Gud vad härligt det var. Det var ungefär 3 år sedan jag red. Nu ikväll så blir det bara slappa & glo på film. Ska ner & äta först sen blir det sängen. Har tankat ner en ny film så ska nog se på den. Den heter never back down. Om den är bra så ska jag nog tanka ner 2:an också.
puss & kram

home from school

Nu så har jag varit hemma i ungefär 1 timma & 30 min. Jag har hunnit med & sola i 40 minuter. Fan vad gött det var men jag är inte klar ännu. Jag solade 30 min fram & 10 min bak. Gissa jag har redan blivit brun (y) Jag är jätte glad för det. Senare kanske jag ska till Emma & rida. Sen så ska jag nog in till Kaisa & Kim. Ska prata med alla trollen. Skolan idag var helt okej ingenting direkt att skriva om. Kan säga att jag försov mig idag. Fick värdens panik & sprang runt som en yr höna. Japp, nu blir det ta det lite lugnt sen blir det ut & sola igen.
puss & kram

i go to the school now

Tänkte slänga in dagens outfit.
Tröja - Klädstället
Linne - JC
Jeans - HM
puss & kram

now I'll dye my hair

Nu så har jag varit i Gvd & köpt hårfärg. Men idag blir det bara slingor & nästa helg blir det färga hela håret. Så ska byta om en gång till & så ska jag be mamma om hjälp. Sen blir det sola. Jag älskar att sola för man vet att det blir förändrig. När jag & mamma var inne i Gvd så pratade vi om att köpa TV till mig. Det ska vi göra nästa vecka. Jag älskar dig mamma! Ska även ha dator i den så har en bärbar & en stationär. Är så jävla glad !
puss & kram

Tonight there will be buying clothes

Har inte gått ut ännu, för jag har tittat på kläder. Mamma har sagt till mig att titta eftersom jag behöver sommarkläder. Så nu har jag tittat & tror jag har bestämt mig. Kanske inte får allt men det är vad jag vill ha.
puss & kram

I am so damn mad at you

Du som nu tror så jävla mycket saker, ta reda på fakta innan du säger nått. Är så jävla trött på dig, ska du fan med veta :@
Nu så har man ätit frukost & middag har även hunnit sola lite granna. Ska gå ut snart igen. Jag ska pressa hela denna sommaren nu. Ska bli brun, ska även pressa fram till sigges. Ska testa alla möjliga sätt att bli brun på. Nu ska jag titta FB sen blir det ut igen i det fina vädret.
Dagens outfit
En strand kläning ifrån Vero Moda.

good morning, today is Sunday

Vaknade för en stund sedan eller har vaknat lite när som egentligen men somnat om. Just nu håller jag på att smsa med Emma & vi kanske ska hitta på någonting efter hon kommit hem från Halmstad. Nu så ska jag titta ut & se om det är fint väder. Isåna fall blir det äta & sätta på sig bekini.
puss & kram

what happens tomorrow


You can't take my heart from my again

Hemma igen efter har varit hos Alice. Kvällen har spenderats hos Jonthe & Alice. Först så drog jag in till Gvd & möte Göta. Sen så följde jag honom eftersom han skulle till Hardys. Sen drog jag till Ica där jag träffade Annie & Ida satt med dom & snackade. Sen drog man in & handlade lite. Efter det så ringde Emma & bad mig möta dom. Så möttes vi vid Konsum. Träffade Anna, Emma & Lovisa där. Drog mötte upp Jetulla & sen så gick vi ner till Jonthe. Så tittade vi på ishockey. Såklart vann Finland! Sen efter vi hade tittat klart på den matchen så kom Isbring. Så drog alla vi upp till Alice. Där har jag spenderat min kväll tills nu. Det var roligt var det men ändå lite smått tråkigt. Nu så ska jag äta mitt vinebröd & titta på film. Sen antaligen blir det sova ifall jag inte får för många sms. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll/natt.
älskar dig emma utan dig skulle jag aldrig mått så bra i hela mitt liv som jag gör idag!
puss & kram

party tonight & evening wear

Nu så har man snackat med lite folk antingen blir det chill hos Jonthe eller så blir det fest. Sitter & väntar på att Emma ska ringa mig. Ska snart åka in till Gvd tänkte jag. Tror jag ska till Julia eller så ska jag till Emma vet inte riktigt ännu. Men nu så ska jag ringa Emma & snacka med henne.
Dagens outfit
Linne - HM
Byxor - Azzuro
Skor - Skocompaniet
puss & kram

What will happen tonight

Nu så har man duschat. Har sovit lite granna, så var rätt skönt. Funderar på att dra till Båraryd med kompisar & hitta på nått där. Typ grilla & dricka lite bärs. Så nu ska jag prata med pojkarna om detta. Får se vad dom tycker om min ide. Men jag återkommer senare vad som händer. Ni får ha en trevlig dag ute i solen.
puss & kram

movie time

Nu ska jag mysa ner mig i sängen igen & titta på Madicken.
puss & kram

what is it with all

Nu så är man vaken för att mamma öppnade dörren så jag fick sol i ögonen! Jag är så jävla trött & mamma har fått för sig att jag ska åka & hjälpa en med hennes hår. Jag har verkligen ingen ork till det. Jag vill bara lägga mig & sova i flera timmar. Idag vet jag inte vad som händer utan ska ta reda på detta. Nu så blir det i alla fall klä på mig mjukis kläder & gå ner & äta någonting.
vart tar vännerna vägen?
många säger att de är ens vän,
men dom hör aldrig av sig.
vad är det för vänner?
dom frågar aldrig om man ska
hitta på någonting.
men jag har fattat att ni inte
är äkta vänner.
puss & kram


party tonight with wonderful friends

Skolan idag har varit helt okej lite dryg men rolig. Nu är man hemma efter har varit hemma hos Jonthe med underbara vänner. Först så träffade jag Jesse & Robban så fixade vi lite saker. Sen drog vi till Jonthe & har suttit där hela kvällen. Killarna satt & drack öl. Tack för en rolig kväll pojkar. Det var chillfest typ så det var inte så mycket folk men det var ändå roligt. Så det är verkligen värt ett tack för att man kunde hitta på någonting ikväll. Nu blir det krypa ner under täcket & titta på en film som man kan somna gott till.
puss & kram

Do you believe in love

Nu så är man nästan klar för att åka till skolan. Ska hämta Emma innan med så ska snart börja åka. Idag är jag piggare så idag kanske jag orkar med skolan.
Dagen outfit

Svarta byxor - Vero moda
Tröja - Lindex
under tröjan har jag ett vitt line & det är ifrån JC

En bra start på morgonen.

Jävla webb som inte får bra bilder!
puss & kram

your eyes be fooled, but I will never be deceived by them

Nu sitter man i sängen. Har duschat & har även bara suttit framför datorn hela dagen. Nej, min syster kom hem en stund & vi snackade lite granna. Sen pratade jag med mamma. Nu så blir det ta & sätta på en film. Så ska jag sova till den. Har en sån himla huvudvärk. Så känner att jag behöver sova lite extra länge. Ska försöka uppdatera innan jag åker till skolan för imorgon blir det nog inte så bra uppdatering. Nu så ska jag fixa kläder tills imorgon & sen som sag blir det film. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll det ska jag ha iallafall i min sköna säng.
puss & kram

I will never be with you again

Diss
*skolan
*mycket som händer
*det är kallt ute

Hiss
*Konfimation snart
*Sigges snart
*Underbara vänner
*Hissar bloggarna Kenza & Maja tannå

I live in a wonderful world

Nu så är man hemma efter en sjuk jobbig dag. Men denna dagen är en då rätt bra. Många håltimmor & inte alls många lektioner. Försöka lektionen hade vi slöjd. Jag är snart klar med min onepiece. Sen hade vi hål & då snackade jag med Christian. Efter håltimman så hade vi NO. På no:n så jobbar vi med sex & samlevnad. Det är rätt intressant, för allting viste man inte innan. Sedan hade vi mat & idag va det god mat. En lite hål timma till så hade vi tillval. Jag hade jätte tråkigt på tillvalet. Sen hade vi hål & sista lektionen idrott. Emma & jag fick för oss att gå & äta så drog till mamma. När man var där så fick man lite pengar & så pratade vi lite snabbt. Åkte ner till pizzerian & jag köpte pommes. Det var så himla gott. Känns som jag äter hela tiden. Sen åkte vi en sväng & sen åkte vi hem. Som sagt nu är man hemma. Gud vad skönt att bara få vara hemma en dag utan att ha nått att tänka på.
puss & kram

What's the point of doing anything

Nu sitter man under täcket & har täntt ljus i hela rummet. Jätte mysigt är det. Har duschat också , efter varit ute & gått med mamma en sväng. När man kom hem åt man en god sallad. Nu innan sommaren ska jag försöka få fina former. Jag ska försöka sluta dricka cola, äta godis & chips. Men det får vi se hur det går. Nu så blir det mysa med en film & försöka somna i tid idag.
puss & kram

I love you but i dont know how to say it

Nu sitter man här efter har städat klart rummet. Det blev fint i alla fall. Håller på att titta på Harry Potter. Kommer säkert somna till. Vet en som inte kommer tycka om det isåna fall. Bilder kommer ut senare ikväll. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. För jag myser redan !
GAMMAL
puss & kram

I will never be with you again

Nu sitter man på mammas jobb & ska vara här i nån timme. Får leva med mobil & dator. Skolan idag har varit rätt så jobbig är jätte trött. Men annars har den varit helt okej. Jag känner att man kanske ska hem & sova i några timmar. Men det kan jag inte göra eftersom idag ska jag storstäda hela rummet. Tror man ska ta en sväng i gardroberna också. Jag känner verkligen att det behövs. Kanske ska ut & gå en sväng med mamma sen. Det blir nog innan städningen isåna fall. Men nu tror jag att jag ska försöka ta & titta på en film. Ifall jag hittar sidan med film. Ni får ha en fortsatt trevlig dag. Jag uppdaterar senare ikväll.
puss & kram

You only get one shot so make it count

Nu är man hemma efter har varit på speedway. Var där med Jesse, Devve, Hugo & Philip. Det var rätt roligt men kallt ute. Idag så har det varit en helt okej dag i skolan har varit väldigt trött. Efter skolan hämtade jag mitt körkort. Det blev ju sådär. Ni får bild imorgon på det. Jag har glömt att lägga in bild på mina shorts jag köpte igår. Var hemma hos min Kim, Kaisa & Trulls. Vi åt lite mat & tittade på film. Tog lite nya bilder på Trulls gubben. Nu blir det film & sova. Jag är så himla trött.
Dålig bild

Trulls gubben <3




puss & kram

Everything has changed, but you are left.

Nu så ska jag snart iväg till skolan. Usch vad kallt det är ute nu förtiden. Tänkte egentligen bara visa min outfit idag igen speciell.
Vitt line - JC
3/4 tröja - JC
Mjukis byxor - Ullared
puss & kram

whenever you call baby i roll up

Kom nyss ifrån duschen. Idag har det varit en helt okej dag i skolan hände inte så mycket. Efter skolan drog jag med Emma & träffade hennes brors ex. Vi hade skit kul. Sen så drog vi till zäta satt där. Drog till Hugo & satt där. Sen drog vi till Ica. Han skulle handla. Vi skulle upp mot shell & så träffade vi Jesse & Sven. Så var vi med dom ist. Drog hem till Hugo & hämtade mopen vid nio tiden. Sen skulle jag dra hem men träffade Jesse på vägen & körde hem honom. Sen åkte jag hem. Nu så tittar man på ishockey. Hoppas Sverige vinner dom leder så chansen kan vara stor. Nu så ska jag titta på hockey. Ni får ha en trevlig kväll.
puss & kram

you'll always be my hero even though you lost your mind

Nu skiter jag i BigBrother. Jag gillar bara Gurkan där ändå. Jag ska lägga mig & sova för jag orkar inte vara uppe längre. Ögonen vimlar på mig. Men kanske blir en film? Nej tror inte det. Är inte på bra humör heller så bäst & sova. Ska åka moped till skolan imorgon så får sovmorgon. Sen så ska jag till min KP. Kommer bli en dålig uppdatering. Ska försöka slänga in nått i skolan. Men ni får ha en bra kväll, för det ska jag ha i min säng.
Jag älskar min säng över allt annat!

puss & kram

You could start thinking about what you have your friends

Nu så sitter man hemma efter haft en rolig dag med Jesse & Sven. Först så kom jag dit & så skulle dom fiska. Tro inte att dom fick fisk för det får dom aldrig ändå. Sen drog vi till Prem & satte oss där en stund. Sen gick vi hem till Jesses pappa & satt där en stund. Sen vidare till Jesses mamma. Där har vi suttit & titta på ishockey. Sen somnade Sven. Jesse satt vid datorn & jag satt med min mobil. Haha, snacka om inget liv. Sen drog jag till Ica köpte lite saker & hämtade Jesses brors mat. Sen drog jag hem. Nu så blir det BB ikväll & sen blir väl film. Sen så ska jag sova så jävla skönt. Jag är fortfarande trött. Snackar med Hugo just nu så ska vara lite social mot honom.
puss & kram

i think i'm crazy in you

Vaknade klockan 12. Gud vad skönt & sova. Åt en finfin frukost & tittade på "hogan knows best". Jag älskar det programet men det är gamla avsnitt. Nu ska jag hoppa in i duschen & sen blir det leta kläder. Skriver senare vad som händer & dagens outfit.
Mobil bild!
puss & kram

I need you every second

Nu är man hemma. Har varit hos Jesse hela kvällen med alla underbara pojkar. Tack för en trevlig kväll kan man ju börja med. Var hos Kim, Kaisa & Trulls på dagen var ute & åt på chili thai. Sen gick vi hem till dom satt där en stund. Sen träffade jag Henke & snacka lite granna. Sen så åkte jag tillbaka till Kim & Kaisa hade glömt lite saker där. Sen så åkte jag & träffade Hugo & Ludde. Snacka lite om dagen & sen så åkte jag & hämtade upp Henke. Sen så drog vi till Pontus eller aa jag släpte av Henke där. Sen drog jag till Jesse. Så satt man där en stund. Sedan var jag taxi. Sen så åkte vi tillbaka & snackade en massa. Vi lyssnade på musik & drack lite granna. Sen vid 12 tiden kom min systers kille & hämtade mig. Så nu är man hemma. Ska lägga mig & titta på film. Imorgon så ska man in till gvd igen. Får se vad som händer sen. Men nu ska jag ta & välja en film som man kan somna gott till.
puss & kram

RSS 2.0