JAG SAKNAR

Jag saknar Tunisien , alla underbara minnen därifrån :*

home

Har för en stund sedan ätit mat med mamma & pappa. Sen gick jag upp snackade med Amanda i telefon. Efter det gick jag & duschade. Det var skit skönt. Nu sitter jag & väntar på att Amanda ska smsa eller ringa. Är rätt trött ska snart glo på någon bra film & sedan slip slip.


nu blir det

Nu blir det att fixa mig , får se vad det blir för annorlunda smink idag. Har en konstig idé i huvudet på hur jag ska sminka mig.

snart

Har städat tyckte det behövdes. Snart blir det äta mat med mamma & pappa. Sen kommer syster hem hoppas jag. Jag har inte gjort alls mycket ska nog snart börja fixa mig , sen får vi se om det blir någon utgång eller inte.
Jag saknar dig Tito ! <3

Dina ögon är som diamanter
Du är som en ros
Du gör mig så glad när vi är
Jag tycker om dig som du är

mer bilder

Mina naglar tänkte jag visa hur dom blev ;

Jag är nöjd med dom !
vad tycks?
Ringarna jag köpte i Borås igår ;
Älskar mina ringar :)
Vad är detta förnått?
Raketer ! :D

bilderna

Gina - "kläning" , "skjorta" & kofta
Gina - Väst
HM - magtröja
HM - Kavaj
Gina - Trosor
Jag köpte en väska ifrån HM & köpte även skor. Jag köpte två ringar på JC. Men har inte tagit kort på det.



God Morgon

Nu är man klar vaken ? Nej , men är i alla fall uppe. Vaknade ungefär för 45 minuter sedan. Har snackat med Amanda i telefon & hon kanske inte kommer hem på nyår. Är jätte ledsen för det. Men svaret kommer ikväll , ifall hon kommer. Nu tänkte jag röra på mig & ta lite kort på vad jag köpte. Så vi syns om en lite stund.
Bilden som vi tog till en julklapp ! :)

borås

Idag har jag varit i Borås & det var roligt. Köpte rätt mycket saker, så tror nog att bilder kommer imorgon på alla saker. Vi åkte vid nio & kom hem runt 4-5. Är rätt trött om man säger så. Vet inte vad jag skriva om idag..

jag vet vad jag ska göra

Jag ska titta på film , jag har jävla tråkigt. Så blir nog ner & hämta cola. Sen blir det film med ostbågar & cola?

you are my big love

Är hemma nu efter har varit på Z:a med Nicol & Krista. Idag var det film på Za & det var Avatar. Jag är trött & ont i skallen. Tror jag bara ska ta det lugnt ikväll. Imorgon bär det av till Borås. Så det ska bli roligt. Naj , nu vet jag inte vad jag ska skriva mera.

japp ,

Ja nu har man duschat , kanske ska ut ? Har ingen aning dricker kaffé så jag inte somnar. Kanske blir Z:a ikv? Ingen aning än så länge. Ska sminka mig snart & blåsa håret .


hemma

Är hemma nu efter har varit iväg & gjort i ordning mina naglar. Så nu är dom fina. Min dator är igång igen. Är super glad för det ! Somnade klockan 6 imorse. Sen skulle jag upp vid tio tiden igen. Så då gjorde jag det, fixade mig & åkte till Michaela. Hon fixade mina naglar & vi snackade. Skit duktig var hon. Ska fixa bilder så ni får se hur dom ser ut. Jag tyckte om dom jätte mycket. När vi var på väg hem gick vi in på elgiganten & fixade tillbaka min 800 & köpte mig en laddare till min dator. Jag sitter & funderar på vad som händer idag. Tror det blir slapp med film , kanske ska ut till gvd en stund senare . Vet inte , måste träffa Nicol. När vi kom hem i alla fall så fick vi pannkakor , mums har längtat. Blir kanske annars & sova några timmar , eller?




jaha

Sitter man här framför datorn igen & känner sig dum.


har tråkigt

Sitter här med min katt i mitt knä , han tittar på när jag skriver. Har typ inte gjort mycket idag , jag sitter här & har nyss tittat på en film . Ska snart fortsätta min kväll med det. Jag är rätt så seg har varit det hela dagen. Så tror till och med att det blir en tidig kväll idag med.


Nu

Nu ska jag måla naglar & se om det finns nått roligt på TV .


Förlåt dålig uppdatering

Har haft en jätte dålig uppdatering pga att min sladd inte lever längre till min dator , sitter på den fasta datorn. Vill sitta vid min menmen.. Igår var man med Amanda & solade. Jätte roligt. Vi köpte likadana tröjor & jag älskar den. Tror Amanda älskar den också. Ja sen hände det inte mycket mera vi satt & snackade. Sen när jag kom hem var jag rätt trött. Idag har man varit med Amanda igen , hon ska åka till Gbg idag :/ Kommer sakna dig bebis! <3 Sen så har jag nyss kommit hem. Är trött ftf , men jag lever ändå. Jag ska försöka hitta min sladd till min dator. Måste verkligen ha en. Annars vet jag inte vad jag gör.

Min vecka ;
måndag - va med amanda
tisdag - fixa naglarna
onsdag - ska till borås
torsdag - inget planera
fredag - nyår (ingen aning vad som händer)

Du finns i mina tankar hela tiden , jag tänker på dig dag som natt.


Saknar mitt svarta hår.. :( bilden är gammal ...


snart

Har fixat mig för en lite stund, har även ringt till Amanda & ska snart åka dit. När mamma någon gång blir klar med maten. Tror jag ska byta om är inte säker. Har bestlutsångerst. Så vi får se hur detta slutar. Ska titta igenom min garbrod innan jag byter om.


nu så

Snart ska jag åka till Amanda för vi ska sola idag. Trevligt trevligt , sen vet jag inte så mycket mera. Idag vakndae jag rett tidigt. Tittade på Tv & sedan gick jag ner & åt frulle. Nu sitter jag här  & har försökt fixa lite bilder , men det har inte gått så värst bra. Idag ska jag leta efter en ny sladd till min dator. Annars får jag panik.

Igår så var jag ute en stund hos min kusin & sen träffade jag Krista. Vi var i 30 min & sen drog jag hem. Sen när jag kom hem gjorde jag inte alls för mycket. Jag låg & tittade på Harry Potter. Den var bra. Sen tittade jag på massa andra saker.


dagens outfit !


hej

Min dator gick sönder igår så sitter på den fasta datorn, jag har sovit halva dagen nästan. Så funderar på vad jag ska göra nu.


mina julklappar

Mina julklappar;


fransk manikyr av Ida & Kristofer
parfym av mormor & morfar
maskara & eyeliner av mormor & morfar
We sing av mamma & pappa
ansiktsmask av Ida & Kristofer
presetkort med 700kr på gina av mamma & pappa
presentkort på att fixa naglarna hos min systers kompis av Emma & Dan
mjukisdress av mamma & pappa

Jag är nöjd med det jag fick & har även fått en resa. Den var resan till Tunisien. Så jag är nöjd för allt. Har fått 5000kr av mormor & morfar i för väg. Snart fyller jag ju år också så då kanske man får en del saker med. Men jag är super nöjd. Nu ska jag testa mjukisdressen & sedan gå ner till alla andra. Ha en fortsatt trevlig kväll.


God jul

Dagens oufit är på gång , men såhär har jag sminkat & fixat håret !

Julbilder


God jul

God jul allesammans !
Sitter på mitt rum har nyss damsugit. Det behövdes faktiskt. Mitt rum är snart klart ska bara plocka undan från sängen. Vaknade ungefär vid 10 gick ner upp & tittade utanför dörren. Där låg julklappar. Sen gick jag ner & åt frukost. Sen så tittade jag på julkalendern med mamma, pappa & Busan. Jag tyckte detta året var bra. Sen gick jag upp & tog blir kort men inga blev bra. Idag är det följande upp lägg.
* Mat klockan 12
* Vid 3 kommer min kusin med hennes barn. Då ska vi titta på Kalle anka.
* Vid 4 kommer resten av släkten då ska vi fika lite.
Så långt vet jag än så länge. Så det ska bli lite roligt. Nu ska jag bädda sängen & sedan gå & duscha. Behöver fixa mig lite granna före maten. Outfit kommer senare idag. Tror det blir en lätt outfit nu på middagen. Sen när alla andra kommer så ska jag ha klänning. Hoppas man får fina saker. Är jätte nervös.
Min första julklapp!

movie time

Nu tänkte jag faktiskt ta & titta på film. Sen så ska jag försöka sova , jag har tråkigt som fan. Så tänkte se en film & gosa ner mig under mitt nya täcke. Känner att allt folk där ute är inte så prat sugna.
Dagens film ;



sry

Sry för en dålig uppdatering , men var på tjej kväll igår. Vi hade skit roligt. Igår i skolan samlades i aulan & tittade på kören (jag sjöng också). Sen samlades man i sina klassrum & fick sina betyg. Sen samlades alla tjejer, Amanda, Emma, Blerina, Amina, Anna, Hanna & jag. Vi gav en kompis en julklapp , sen gick vi till Chili thai & väntade på att få mat. Vi käkade skit mycket & det var jätte gott. Sen drog vi runt i stan lite. Sen drog Amina & Blerina. Sen så gick jag, Amanda & Hanna hem till Amanda. Asså a orkar inte skriva detaljer. Men vi var ute & åkte pulka. Det var skit roligt. Sen drog vi hem till Amanda. Åt lite granna & tittade på film. Den var inte så läskig som dom sa att den var. Så är lite förvånad. Alla sov där förutom Amina hon var inte med på kvällen. Vi hade skit roligt. Sen drog alla hem tidigt på morgon , jag var en utav dem. Hade inget batteri på mobilen så höll på att dö typ. Sen skulle jag till farmor. Gick & duschade direkt när jag kom hem. Sen åkte vi till sjukhuset där farmor ligger & kommer ligga över jul. Hon fick en julklapp & började gråta. Tror ni inte att jag började gråta också? Sen åkte vi hem & hann bara vända. Var tvungen för att åka & lämna julklapp till Trulls. Sen gick vi upp till stan & jag köpte min julklapp jag var tvungen för att köpa. Så nu är alla klara. Sen så åkte jag hem började städa & det är snart klart men är fortfarande lite ikvar. Ikväll åt vi julskinka & det är så jävla gott på mackor. Vi spelar bingo också , men jag gick upp. Så nu ropar dom varje gång jag ska springa ner. Har ont i ryggen & funderar på vad man får imorgon. Det är JULAFTON ! Jag är jätte spänd.

innan...

Innan när jag skulle göra mina jävla popcorn. Tror ni inte min katt smiter ner till källaren & jag efter där. Jag glömmer av mikron & det började brinna. Det luktar popcorn fortfarande över hela huset. Jag skäms , men det var rätt roligt. Blev ledsen för jag var sugen på det. Nu ska jag borsta tänderna & sen blir det väll försöka sova. Måste upp tidigt imorgon bitti. Annars blir det kaffe på morgonen. Japp, nu ska jag försöka komma ifrån datorn.

Filmen

Filmen var jätte bra & rekommenderar den för andra.

duschat klart

Nu så har man duschat klart , så nu blir det mjukis & sen titta på film. Ska nog göra popcorn & lite coola. Jag måste måla naglarna , men det gör jag ikväll. Nu så blir det springa ner & glo på denna filmen.
Dagens film;
Resultat på filmen kommer senare ikväll.

Tisdag

Idag har man inte gjort så mycket mera än sjungit hela dagen. Så är lite hes men det går över. Var jätte roligt i skolan , efter skolan hängde jag med Nicol till HC. Satt där & snckade. Sen gick jag runt & tittade i affärer. Träffade en kompis ifrån Trollhättan. Så vi stod & snackade ett tag. Sen kom Amanda & vi köpte våran julklapp. Sen så körde vi hem henne & så åkte vi hem. Så nu funderar jag på att plocka i ordning på mina smycken känner att jag behöver det. Ska även fixa mina naglar tills imorgon. För det måste se bra ut. Sen ska jag ta en dusch & bara slappa sen. Orkar inte göra nått. Blir väll titta på en film som jag håller på att ladda ner. Ska väll även försöka städa lite granna tänkte jag. Eller plocka i ordning & sen blir det stor städning på torsdag.

sweet home

Nu är jag hemma efter har varit i skolan en dag. Efter skolan gick jag ner till Sörgårdsskolan för att hämta nyckel till Alexandra. Så var jag där åt , sen kom min lilla flicka hem & så fick vi hyra film av hennes mamma. Så jag somnade när dem tittade på filmen. Så har faktiskt sovit idag. Sen så kom mamma & körde mig till stan där man träffade Krista, Nicol & Claudia. Var med dem en stund & sedan gick jag till Z:a. Det hände inte så mycket som vanligt. Mera än att Ebba kom med en hund & Haris typ blev överlycklig. Detta var Haris ;
Du är fri !
Haha , jag dog av skratt. Haris är fan den man blir lättroad av. Men det var roligt. Sen kom min syster & körde hem. Så nu är jag hemma & är på bra humör ? Vet inte varför men är bara det. Imorgon blir det ingen vanlig dag i skolan för då är det kören hela dagen , det ska bli rätt skönt. Sen är det typ en halv dag ikvar i skolan. Sen har man lov & snart är det julafton är jätte spänd & hoppas jag får det jag vill ha. Har längtat som fan efter jul. Ska med Amanda imorgon & köpa julklapp. Till en kompis som vi har lovat att köpa till. Nu så blir det bara ta det lugnt i kväll & titta på en bra film. Sen blir det väll sova tidigt ikväll.

massa mys!

Ikväll så var jag , mamma & en person till i kyrkan. Det var jätte fint i kyrkan. Sen åkte vi hem & vi tittade på film. Medans mamma lagade mat. Sen gick vi ner & åt det var jätte gott. Älskar mammas mat när det är helg. Sen gick vi upp & tittade på filmen som vi inte hann titta klart på. Sen tog vi & bytte film. Nu tittar vi på en annan film & ska fortsätta ha en trevlig kväll. Ska försöka sova snart.
Dagens outfit ;


Linne - JC
Kofta - Azzuro
Leggins - Azzuro



VÄNTAR!

Väntar på att klockan ska bli 3 , då ska man åka & hämta knäppis. Sen så ska vi hem hit & titta på film. Vi ska bara mysa & ta det lugnt. Skulle egentligen städa men jag orkar inte & mamma sa att jag inte behövde. Men på tisdag så ska allt vara rent. Usch , vi får se om jag kommer orka det. Nej , ska leta efter mera filmer tills ikväll.

laddar hem

Håller på att ladda ner Deaht race. Den ska tydligen vara bra. Kom gärna med förslag på filmer du tycker om. Idag blir det mysdag , till klockan 6. Då ska man till kyrkan. Annars tror jag det bara blir massa soft.


-

Jag kan säga såhär , att nu laddas min dator & kamera. Känner nog att jag måste ta lite bilder idag. Men vi får se om jag orkar. Har nyss duschat, ätit frukost & målat naglarna kommer bild senare. Sitter här & tittar klart på filmen. Sen blir det väll försöka ladda ner någon film. Äter godis & bara softar. För tillfället.
saknar sommaren !

4 advent

Vaknade för en stund sedan , försöker titta klart på Harry Potter. Jag ska upp snart & duscha. Känner att jag behöver det. Ska försöka se vad felet är med min dator. Jag ska upp & äta frukost. Men nu blir det pausa filmen & gå & duscha.
Jag idag på morgonen.

hittat flera skal


sweet

jag är trött, ska titta på Harry Potter & dricka min cola & äta godis. Börjar bli sjuk. Imorgon blir det städa eller Borås. Vet inte ännu vad jag ska göra. Har varit i Gvd en sväng & det hände inte så mycket. Svin kallt ute bara , men annars överlevde jag. Snart är det JUL & hoppas man får massa fina saker. Jag vill verkligen ha massa saker , men tror verkligen inte jag får hälften av det jag önskade mig. Nej , nu blir det krypa ner under täcket & titta på film.
Jag just nu !

detta köpte jag;

Denna ska jag ha på onsdag.
Min kofta jag köpte idag.

har köpt ...

Jag har köpt en klänning tills på onsdag. Har även köpt en skit fin kofta. Bilder kommer senare på det. Ska titta på film nu & typ bara ta det lugnt för jag har en sån jävla mens verk så jag håller på att dö. Så blir förbereda sängen så kan man mysa med sig själv. Ska se om någon vill messa med mig också. Har tråkigt som fan. Får se om det blir nått ikväll eller om det blir att vara hemma & ta det lugnt.


nu

Nu ska jag gå & tvätta av mig lite granna. Sen så ska jag byta om till lite bättre kläder. Sen så ska jag åka in till Gvd & leta efter något man kan ha på sig på onsdag. Så detta ska bli spännande. Om jag verkligen hittar någonting eller inte. Vi syns sen när jag är hemma eller innan jag åker.

köpa?

Min älskling måste ha ett skydd & vet inte om jag ska köpa detta?


vaknade

Vaknade för en halvtimma sedan. Är fortfarande trött , vet inte vad som händer idag. Ska nog städa mitt rum ifall det inte händer nått idag. Annars funderar jag på att åka till Värnamo & träffa mina gamla vänner !

i love my phone

Jag älskar min telefon ! Den håller på att laddas men jag väntar på att den ska bli klar så kan jag lägga över musik & bilder. Jag funderar på att fläta håret. Så tror jag ska göra det. Älskar när det är lockigt. Ska försöka hitta ett skal till min älskling , men tycker det är skit svårt att hitta det.
Om någon vet vad HTC wildfire skal finns kan ni alltid skriva till mig!
Jag kommer suga på uppdateringen imorgon. För ska inte vara hemma imorgon. Ska försöka blogga över mobilen. Om jag orkar, ska nämligen jobba imorgon. Ska även träffa Alexandra. För det är våran dag att träffas. Tänkte ta dagens outfit. Har tråkigt som fasen.
t shirt - JC
linne (svart) - JC
kofta - JC
byxor - Gina

idag

Idag har jag varit i skolan & min mobil slutade fungera så idag har jag & mamma letat efter ny mobil. Jag har fått en HTC , eller fått . Jag har köpt en. Jag älskar den , men fattar den inte. Nu så blir det bara ta det lugnt , för jag orkar inte vara uppe länge till . Ska slå in Amandas julklapp idag med.

Bilder från innebandyn
I love all !

i like you but i can´t

Kom nyss hem. Idag har jag varit på innebandy med alla 8:or. Vi kom 3 & vann ut klädnaden. Så är stolt , men blev lite arg där (A).  Men japp , kören efter det. Orkade verkligen inte det men gick ändå. Sen va jag med Amanda en lite stund. Sen gick jag till min kusin. Fick mat & träffade lilleman. Mysig är han. Sen gick jag upp till Z:a träffade folk. Sen gick alla ner till gisleparken & sen kom mamma & hämtade mig. Tog en jävla varm dusch & nu sitter jag här. Imorgon blir det sovmorgon för mig. För ska iväg. Så tror det blir att mumsa i sig massa saker. Så nu blir det chatta lite granna & sen film.

min vecka


bed

Ligger i min säng & lyssnar på musik. Ska snart sova tror jag , är jävligt trött. Jag är trött på allt just nu. Ska titta på julkalendern & sedan sova. Jag vill sova , alla är helt tråkiga.
Skolan , idag var man i skolan väldigt tidigt redan vid 7. Värmde upp innan lucian började. Var jätte nervös , men allting gick bra. Mera en att någon idiot skrek Hanna över hela aulan. Jag typ hehe (a). Sen hade vi hål fram till maten gick & tittade på vollybollen. Niorna hade sån dag. Sen hade vi So & svenska på svenska så gjorde jag engelskan & det gick väll bra. Vi fick gå ner & titta på vollyn. Var där nästan hela dagen kändes det som.
Efter skolan så gick jag till Z:a & var där hela dagen. Tills nu ikväll. Så nu är jag helt färdig orkar verkligen ingenting. När jag kom hem så duschade & åt lite mat. Sen hamnar man alltid här. Japp , nu ska jag gå & borsta håret & sedan ska jag borsta tänderna.

Z...

Z:a mamma kommer snart & hämtar mina saker . Ska fixa lite här på z.


nu blir

Nu blir det sova eller nästan , måste planera veckan. Ska även titta på julkalendern. Ja nu , blir ingen tidig kväll som det skulle bli.

funderar

Jag funderar på att köpa en jacka & jag tycker den är skit snygg. Men vet inte riktigt om jag ska lägga ut pengar på en sån. Fast med rött istället för gult.


asså ,

Jag börjar undrar vad fan har hänt med bloggen min ser helt fuckad ut. Jag måste verkligen börja titta på vad jag ska ha på mig imorgon & blåsa håret. Men jag vet inte om jag orkar men annars kommer mamma typ döda mig om jag inte gör det. Nej , men är inte på humör för att leta kläder. Men nu får det väll bli det. Jag är så jävla lat. Har målat naglarna till imorgon också. Det blev röda.


igår

Igår var jag i gällstad för behövde nya skor , köpte två par . Men har bara bild på dem ena. Sen efter det var jag hos syster & bakade åt mat & massa annat. Efter jag hade varit där var jag hos en kompis. Vi hade mysigt med film. Sov där också. Sen var jag där till 7 idag , sen kom mamma & pappa & hämtade mig. Duschade, åt & provade lucia linne. Ska va med på lucian imorgon , kommer döda mig själv efter det.


nyår

Olika klänningar som jag tyckte om
Skor
HJÄLP MIG NU VAD JAG KAN HA PÅ NYÅR!



vaknade för en timma

Vaknade för en timma sen , jag är rätt så pigg. Det första jag gjorde va att titta på julkalendern & sen gick jag ner & åt. Mamma håller på att baka så tog en bullen till frukost. Jag ska snart upp ifrån sängen igen & hjälpa mamma & baka. Ska även titta på en mobil , för min har börjat hacka sönder. Blir nog städa efter jag har hjälpt mamma. Vi får se vad som händer idag.
Någon som har lust att hjälpa mig lite med min blogg?



in my bed

Kom hem för en lite stund sedan. Har varit på Z:a det var riktigt roligt faktiskt. Umgicks med Tina, Ebba & Elin. Det var roligt. Killarna spelade fifa för det var sån tunering. Sen så var det disco. Det var jätte roligt Hanna & Claudia tvingade mig att dansa till en balkan låt. Pinsamt. Sen dansade jag & Tina jätte mycket. Det är så roligt & börja umgås med mina gamla vänner. Va med en ifrån Z & handlade annars skulle jag inte fått min hamburgare. Men denna kvällen var lyckad till slut. Ska titta på film & sedan sova. Ska till syster vid 4 imorgon & baka. Så vi får se vad vi bakar. Kanske ska sitta lite vid msn , men inte så länge.

I love your eyes , you are a angel in my eyes!


innan idag !

RSS 2.0